Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraftFree

DenGGy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer był super, naprawdę, grałem z dziewczyną, ugodowi admini, połączyli działki, znosili błędy etc. etc.

Podkreślę może BYŁ.

Dzisiaj chcemy się zalogować - serwer off.

Myślę sobie, ok, spoko, pewnie jakis update, czy coś.

Ostatnio nikt praktycznie nie grał, jak jedna osoba wbiła, to święto.

Graliśmy sobie praktycznie codzień z dziewczyną, było ok, do teraz.

Po tym jak server ruszył chciałem się zalogować - dostałem komunikat, że nie jestem na white list. Czyżbyście drodzy admini ponownie odpalili white list? -,-"

Poza tym server spoko, prawie nie ma lagów, spoko atmosfera...

PS. Admini, rozumiem, że parę razy spaliłem płot niechcący, ale to nie powód, żeby blokować możliość podpalania na działkach... Chciałem sobie w domku zrobić piecyk z netherrack płonący a tu zonk, nie da się podpalić... No i pokminiłbym na waszym miejscu coś z kolejką w mieście, bo skrzynki na wagoniki puste, podejrzewam ludzie rozkradli i sprzedali do sklepu a jak się chce pojechać szybciej na wózku, to trzeba mieć własny, dobrze, że zdążyłem pół stacka wagoników złapać, bo bym musiał kupić w sklepie... Albo usuńcie ze sklepu wagoniki i naprawcie skrypt na stacji, żeby po naciśnięciu przycisku wypełniał tamten pojemnik wagonikami, albo zburzcie tą stację, bo i po co. A, jeszcze jedno, tam ktoś za nisko na tej stacji sufit zrobił i jadąc wagonikiem zachacza się głową o sufit i hp spada.

Jak naprawicie elementarne błędy na serwerze i zaoferujecie mi coś w zamian, mogę pomóc wam z promocją, doradzać co trzeba poprawić, etc. Nie znam się na serwerach i tym jakim językiem są napisane, więc nie pomogę niestety z techniczną stroną tego, ale mogę pomóc z merytoryczną no i kwestią promocji (tudzież pozycjonowania za odpowiednią zachętą).

Podałbym gg, czy coś, ale zaraz by był spam od niepotrzebnych osób. Jeśli jesteś zainteresowany połączeniem sił (mogę też pomóc jako admin na servie, jeśli potrzebujecie kogoś do ogarniania ludzi) napisz do mnie PMkę, myślę na dniach zajrzę, odeślę jakiś numer korespondencyjny i może wspólnie coś uradzimy.

Pozdrawiam,

IronShadow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aby naświetlić wam całą sytuacje na serwer padły ataki ,przed którymi po krótkim czasie się obroniliśmy ,lecz na serwerze jest whitelista ,ponieważ ulepszamy serwer ze strony technicznej ,gdy wszystko przetestujemy itp. Serwer zostanie reaktywowany. Mapa ta sama co wcześniej i nic nie zostanie utracone prócz lvli w pracy i pieniędzy NIEBAWEM POWRACAMY.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...