Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CoD / MoH / Konto PSN

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zwykle nie przepadam za Call of Duty oraz Medal of Honor no ale naszła mnie jakaś potrzeba kupna. W sumie nie tylko sama grafika się liczy ale też grywalność. Moglibyście mi podać jakieś tytuły z tych gier, które mają fajne multi? Dużo odblokowań itp. Mam battlefielda, MoH Warfighter w drodze. I może ktoś wypisać DLC jak dana gra będzie miała, bo też chętnie kupię. Oprócz tego wchodzi jeszcze NFS. Mam NFS Hot Pursuit i multi ma fajne. Resistance, Killzone, Uncharted 3 również mam.

Podsumowując szukam gier, które mają tylko i wyłącznie fajne multi. Tak więc nie wyskakujcie mi z grami na single.

Ja wybrałbym

Call of Duty MW3

Crysis 2

Mass Effect 3

Call of Duty Black ops

Medal of Honor 2010

Battledield BC 2.

Ghot Recon Future Soldier

Nie wiem czy dużo różni się multi w NFS HotPursuit od NFS Run

(W przyszłości Black ops 2, MoH Warfighter, Crysis 3, FarCry 3, NFS Most Wanted 2012)

Jeszcze coś ? Którą z tych gier mogę kupić używaną a która wymaga kodu on-line ? Ma któraś z nich jakiś dodatek?

Te chciałbym sprzedać, podałem na oko ceny z allegro ale możecie mnie poprawić, Killzone 2 jest w folii.

TEKKEN 6 - 55zł

Gran Turismo 5 - 50zł

Ratchet & Clank A Cracik in Time - 50zł

Resistance 2 - 35zł

Resistance Fall of Man (x2) - 25zł/szt

Big Game Hunter 2012 - 80zł

Ratchet & Clank Trilogy - 80zł

Far Cry 2 - 30zł

Killzone 2 - 35zł

Ratchet & Clank Quest for Booty - 25zł

Ratchet & Clank Tools of Destruction - 25zł

I jeszcze 2 pytanka.

#1 Da się zmienić nick w PSN ?

#2 Mam w trofeach np grę TEKKEN 6 i mam 11% ukończonej pod względem trofeów. A da się może jakoś zrobić, aby ją stamtąd wykasować? Bo np sprzedaje ją bo mi się nie podoba i nie chcę mieć jej w trofeach

Za pomoc like!!!!!

Opublikowano

Red Dead Redemption + DLC (Undead Nightmare)

Assassin's Creed: Revelations, co prawda niebawem wychodzi nowy AC ale nadal gra dużo ludzi na serwerach

MW3 - podobnie jak wyżej, ale grę warto mieć w swoich zbiorach

MAG - może grafiką nie powala ale grywalność jest konkretna zwłaszcza jak na serwerze jest ponad 100 osób

Co do gier które chcesz sprzedać, ceny są odpowiednie

Co do dwóch pytań, w obu przypadkach odp. brzmi nie

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...