Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prosze o pomoc

huger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko zaczolem grac w silkroad i mam warriora z jednym swordem i tarcza ale nie wiem jak dodawac te skile i czary prosze o pomoc z gory thx

Opublikowano

dzieki szukalme ale nie wiem jak dodac te czary idp i czy lepiej byc full str czy int? jak by ktos mugl to wzucie jakies fotki jak dodac czary w warrior sword z tarcza i wizarda plxx

Opublikowano

W silu, w którego gramy masz tak jakby 2 światy, 1 to są chiny , 2 europ z podstawowych informacji to najważniejsze jest to ze euro maja o wiele leprze dmg ( uderzenie ) ale za to maja potowanie (używanie pota do hp bądź mana) co 15 sekund a chinole co 1 sekundę chyba . Ja mam euro 2 h sworda i nie narzekam, zajebisty jest .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Witam mam jedno pytanie ejszcze bo mam tego warriora 1s+shield ale nie wiem czy dobrze dodaje co level dodaje 1str i 2 inta? to ejst dobrze czy nie? a i mam bow i dodaje 5 str i 1 inta ?? prosze o syzbka odpowiedz

Opublikowano

Huger, to nie jest forum o sro T_T ... Przeczytaj to co masz na niebieskim pasku u góry przeglądarki, OMFG!

Doskonale mozesz spytac co jest lepsze? Cola czy Pepsi? Jezu.. zacznijcie wy myśleć.

Warior 1:2, po co sobie ograniczasz dmg tym 1 int.. Przeciez euro nie ma snowa zeby w inta dawać.... Hybrydy to będą porażki po wejsciu gap 90...

Opublikowano

Dzieki dobra ostatnie pytanie jak zrobilem bow full str to mam nic nie dodoawac do int czy tam co jakis cas plxx fast

Opublikowano

Witam ostatnie pytanie jak waszym zdaniem co jest lepsze warrior czy bow? bo mam bow 15 lev i sie troszke trudno expi:/ a warriorem by bylo lepiej w exp????? a i co lepiej warrior 1 sword + shieeld czy blade

Bywalec
Opublikowano
Witam ostatnie pytanie jak waszym zdaniem co jest lepsze warrior czy bow? bo mam bow 15 lev i sie troszke trudno expi:/ a warriorem by bylo lepiej w exp????? a i co lepiej warrior 1 sword + shieeld czy blade

uwierz ze potem bowem bedziesz wymiatal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...