Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]FIFA 13

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pare problemow w Fifie 13 dot gry tzn jak grac

1.Gdy gram obojetnie gdzie czy w internecie czy w karierze zauwazylem ze moje podania nie dochoadza do zawodnika, poniewaz gdy podaje to zawodnik do ktorego skierowane jest podanie czeka na pilke a nie porusza sie w jego strone , czy mam cos kliknac czy cos zrobic aby zaczal biec w kierunku pilki?

2.Czy sa jakies ustawienia w obronie poniewaz gdy gram to zauwazylem ze moi zawodnicy w ogole nie kryja tzn ze przeciwnik sobie podaje a moi w ogole nie probuja odebrac pilki.

3.Jest mozliwosc aby poruszac sie zawodnikiem aby zwiekszyc szanse zeby mi nie odebrano pilke czyli taka obrona pilki ze kryje ja czy cos w tym stylu

4.Jaka jest najlepsza kombinacja klawiszy zeby odberac pilke przeciwnikowi ?

5.I czy te taktyki na strzalkach cos daja?

To na tyle za odp dam +/-

PS:prosze odpowiadac na pytania

Opublikowano

1 Nie wiem musisz sterowac tym zawodnikiem zeby sie poruszal

2 Jest taktyka pressing

3 Tak

4 kwadrat lub kolko

5 Tak

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Witam , mam pare problemow w Fifie 13 dot gry tzn jak grac

1.Gdy gram obojetnie gdzie czy w internecie czy w karierze zauwazylem ze moje podania nie dochoadza do zawodnika, poniewaz gdy podaje to zawodnik do ktorego skierowane jest podanie czeka na pilke a nie porusza sie w jego strone , czy mam cos kliknac czy cos zrobic aby zaczal biec w kierunku pilki? - takie cuda to chyba są tylko przy włączonych asystach, wyłącz je

2.Czy sa jakies ustawienia w obronie poniewaz gdy gram to zauwazylem ze moi zawodnicy w ogole nie kryja tzn ze przeciwnik sobie podaje a moi w ogole nie probuja odebrac pilki. - Ustaw sobie krycie indywidualne

3.Jest mozliwosc aby poruszac sie zawodnikiem aby zwiekszyc szanse zeby mi nie odebrano pilke czyli taka obrona pilki ze kryje ja czy cos w tym stylu - graj z pomysłem, staraj się przewidzieć w którym kierunku przeciwnik do Ciebie podbiegnie, nie cuduj z trikami gdyż jest większa szansa na stracenie piłki, nie raduj z piłką tylko graj na jeden kontakt

4.Jaka jest najlepsza kombinacja klawiszy zeby odberac pilke przeciwnikowi ? X + kwadrat + R2, w zależności od ustawień klawiszy

5.I czy te taktyki na strzalkach cos daja? - skoro są to coś dają nie sądzisz?

To na tyle za odp dam +/-

PS:prosze odpowiadac na pytania

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dziekuje za odp ale o co chodzi z tymi asystami?

@edit

jesli chodzi o asysty w konfiguracji kontrolera to wylaczylem wszytko na reczne ale tam nic nie bylo o obronie

Opublikowano

a jak miec najlepiej ustawione?

@edit

tzn co miec najlepiej na asyscie a co na reczne i czy jest mozliwe rozpoznanie czy ktos gra na reczne lub na asysty

Opublikowano

Najlepiej mieć wszystko na asyste łatwiej się gra i nie nie da się rozpoznać.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

weź wszystkie wyłącz i sprawdź jak Ci będzie się grało, zakładając że opanujesz wszystko prócz jakiejś tam rzeczny jak np. strzały albo podania wtedy włączasz sobie na to asystę

często można rozpoznać czy ktos gra przy asystach, widac to np przy strzałach albo podaniach

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...