Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Resthea.pl - Trailer Mapy 6 Królestw [HD]

Deraxium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Refresh

Prosze o ocenianie filmu oraz czy wyczekujecie naszego serwera w komentarzach w tym temacie :)

1359203056-U369922.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mieliśmy atak koło północy, ktoś/coś dopisał złośliwy kod do strony i zablokował nam go administrator hostingu. Wszystkie dane są zachowane, nic nie przepadło, ale przywrócenie strony do działania może potrwać, nie ukrywam, nawet kilka dni.

sygnatura2.png

Opublikowano

Mieliśmy atak koło północy, ktoś/coś dopisał złośliwy kod do strony i zablokował nam go administrator hostingu. Wszystkie dane są zachowane, nic nie przepadło, ale przywrócenie strony do działania może potrwać, nie ukrywam, nawet kilka dni.

Właśnie widziałem w nocy , że non stop wyskakiwał " Forbidden 403" , także wiedziałem że ktoś już poczuł konkurencje i atakuje ..

Rozumiem , poczekamy z niecierpliwością

xDEcNt1.png

Opublikowano

@Refresh

Oceniajcie, piszcie swoje wrażenia oraz piszcie co byście dorobili - może jeden z waszych pomysłów zostanie wcielony w grę :) ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością! Pierwszy raz widzę tak zrobiony serwer. Nie mogę się doczekać. Życzę powodzenia przy dalszym tworzeniu tego nad zwyczajnego serwera :)

Mów mi KeiseN :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...