Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pchać się na YT

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multi to multi, wtedy nie było tyle gówna z MC i ludzie to oglądali. Teraz jest teraz, YT rzyga MC, a tobie radze poczekać aż mutacja się skończy, i nagrywać filmiki z premierowych gier, np. Fifa 13 itp.

Game Over

Opublikowano

zle ci piszą ;/ rób takie filmy z podkładem bez zarabiania itp zdobędziesz pewną ilość widzów po jakimś czasie sami poproszą abyś robił filmy z głosem (do tego czasu może mutacja już będzie)

Opublikowano

-- Woonsz nie chce zadnej kasy, to jest moje hobby, mam to w dupie czy bede slawny czy nie ale chce nagrywac i cieszyc się z własnej pracy.

I takie podejście mi się podoba. Robienie coś z pasji :). Jak będziesz robił to naprawdę dobrze to jest możliwość zdobycia jakiejś popularności ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kolego juz dawno obrosly :PP

Jeszcze jedno pewnie wszyscy znacie MultiGameplayGuy on nakrecil swoj pierwszy film jak nie przeszedl jeszcze mutacji zobaczcie to:

jego pierwszy filmik napiszcie co o tym sadzicie moj glos jest troszke inny jak jego :) Pozdr.

Ahahahah lol,ma gora 10 lat xD

Opublikowano

Szczerze? .

Mi tam głos nie przeszkadza, ważne o czym mówi . Czasem nawet Ci w trakcie mutacji mają dość sporo do powiedzenia .

I mi bez różnicy , czy w trakcie mutacji , albo czy po mutacji. Oczywiście, że wole osoby po mutacji, ale także nie mam nic do osób w wieku 13lat .

Gorzej jeżeli to by był jakiś bachor od 7-11lat ;)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Zbierai pinonrzki i bendziesz mjal durzo i kópisz sobje faina nowom gre i z niom nagrasz film . A tak serio to nie nagrywaj nic przed mutacja nie oplaca sie chyba ze lubisz hejting na poczatek nie wiem rob jakies przerobki np. Leopold (AGK) i tym sie wbij jak Arczi :) Ja osobiscie nie ogladalbym dziecka przed mutacja ale jak tam inni sobie chcą

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...