Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pchać się na YT

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim mam do was pytanie ale najpierw opowiem wam moją historię więc tak, od zawsze chciałem nagrywać filmy na YT (YouTube) lecz nigdy nie miałem sprzętu. W styczniu kupuję komputer do nagrywania lecz mój najwiekszy problem jest taki że nie przeszedłem jeszcze mutacji można powiedzieć jestem w trakcie mam 13 lat ale bardzo bym chciał nagrywać filmy, boję się tego że ludzie na YT wyśmieją mnie. Nienawidzę swojego głosu po prostu go nie cieprie. Powiedzcie mi czy pchać się w nagrywanie czy nie. Na początku będzie ciężko dlatego że prawie wszyscy oglądają takich YouTuberów jak: SKKF,Husiek,Madzik89,MinecraftBlow, itd. A ja np. nie będę miał szansy zagrać np. z Huśkiem dlatego że nie przeszedłem mutacji. Co wy o tym wszystkim sądzicie wypowiadajcie sie na ten temat pozdr.

Opublikowano

Tak jak panowie wyżej. Jak oglądam jakieś filmiki na youtube i jakiś dzieciak przed mutacją gada to nie wytrzymuję. W cs tak samo.

P.S

Nie chciałem nikogo urazić jak by co ale takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Według mnie to nie ma znaczenia, prędzej czy później przejdziesz tę mutację. Jasne, liczą się elementy estetyczne, ale mimo wszystko najważniejsza jest treść przekazywana w filmie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

jak ci jajka obrosna we wloski bedziesz mogl zaczasc nagrywac filmiki na YT ale poki co poczekaj z tym lepiej... :)

Kolego juz dawno obrosly :PP

Jeszcze jedno pewnie wszyscy znacie MultiGameplayGuy on nakrecil swoj pierwszy film jak nie przeszedl jeszcze mutacji zobaczcie to:

jego pierwszy filmik napiszcie co o tym sadzicie moj glos jest troszke inny jak jego :) Pozdr.
Opublikowano

Najlepiej jeszcze majnkrafta nagrywaj.

Zabierz się za coś oridżinalnego, a nie coś co robi 90 % społeczności YT. Wymyśl coś.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

jak ktos chce szybko fanów zdobyc to trzeba miec mózg, wiec raczej odpadasz.

odpuść sobie, duzo juz gówna na yt jest, wiecej nie potrzeba.

Opublikowano

Generalnie to poczekaj aż przejdziesz mutację.

A i nie nagrywaj minecrafta ! Cały YT rzyga tym gównem. Ja niedługo kupuje mikrofon i zaczynam nagrywać filmy, ale nie MC, czy Sleeping Dog, bo cały YT tym rzyga. Zaczne kręcić Coln McRae 2004 i Stronghold Twierdza.

Jak już się zabierzesz, staraj się nagrywać coś ciekawego, coś co będziesz chciał pokazać w takim świetle aby ludzie w tą grę zagrali. Reasumując zaczekaj na mutację, a potem zacznij kręcić takie mniej znane gry i staraj się zachęcić widzów do gry. Ewentualnie możesz starać się przypomnieć jakieś starsze klasyki : )

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Generalnie to poczekaj aż przejdziesz mutację.

A i nie nagrywaj minecrafta ! Cały YT rzyga tym gównem. Ja niedługo kupuje mikrofon i zaczynam nagrywać filmy, ale nie MC, czy Sleeping Dog, bo cały YT tym rzyga. Zaczne kręcić Coln McRae 2004 i Stronghold Twierdza.

Jak już się zabierzesz, staraj się nagrywać coś ciekawego, coś co będziesz chciał pokazać w takim świetle aby ludzie w tą grę zagrali. Reasumując zaczekaj na mutację, a potem zacznij kręcić takie mniej znane gry i staraj się zachęcić widzów do gry. Ewentualnie możesz starać się przypomnieć jakieś starsze klasyki : )

No na tym to ty się nie wybijesz. Teraz na yt liczą się tylko nowe gry a nie z przed 300 tys lat.

Opublikowano

Nie głos się liczy :)

Jeżeli masz lamerki głos możesz trolować ludzi swoimi filmikami, takie filmiki

bardzo dobrze się sprzedają a wyświetlenia rosną jak głupie. Jeżeli chcesz coś

robić na poważnie to będzie trudno. Nagrywaj z minecrafta to widzowie będą rosnąć

nawet jak masz lamerski głos ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie ma po co, nic tam nie osiągniesz, szczególnie przed komputerem.

Miej wyjebane na to YT, jeden filmik Ci nie wyjdzie, wkurwisz się i będziesz mieć wyjebane ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Siema ponownie obejrzałem ten filmik widac ze dziewczyna sie nie przejmuje :P Teraz dam wam pare odp. wiec tak

-- dordo38 mam mózg jeśli nie wiesz co to jest łap linka:

widzisz chlopie dzieci wiedza lepiej od cb.

-- Woonsz nie chce zadnej kasy, to jest moje hobby, mam to w dupie czy bede slawny czy nie ale chce nagrywac i cieszyc się z własnej pracy.

-- Pexiakk kto Ci kurde powiedzial ze chce nagrywac minecrafta?? Mam juz zakupiona gre BF3 nie chce nagrywac minecrafta bo tego jest w ciul na YT i staje sie powoli nudny.

Teraz do wszystkich co myslicie o MultiGameplayGuy ?? Chłopak zaczynal jak jeszcze nie przeszedl mutacji zobaczcie jego film z mafi 2

co o tym sadzicie ??

Dodam do tego ze multi sam sie przyznal ze jeszcze nie przeszedl mutacji w filmie z bremem link:

Opublikowano

Jak masz takie hobby to nagrywaj te filmiki, ja na poczatku myslalem ze niebede mial 5 widzow teraz mam 17 :), jest to dla mnie milym zaskoczeniem. Jezeli sprawia ci to przyjemnosc to rob to ( tylko hejtem sie nie przejmuj)

Opublikowano

Jak masz takie hobby to nagrywaj te filmiki, ja na poczatku myslalem ze niebede mial 5 widzow teraz mam 17 :), jest to dla mnie milym zaskoczeniem. Jezeli sprawia ci to przyjemnosc to rob to ( tylko hejtem sie nie przejmuj)

Siema dzieki za odp. daj mi linka do twojego kanalu jak chcesz to wysij mi na pw :) Pozdr. Chetnie zobacze twoj kanal :)

I troche do ludzi takie wiadomosci troche motywuja a nie same hejty z waszej strony.

Opublikowano

nie bierz sie za to

i tak za duzo mamy MC na youtube

nie za fajnie oglada sie tych co chca sie wybic przy pomocy MC , inaczej sie nie da

nie wchodz w to gówno

­

Opublikowano

nie bierz sie za to

i tak za duzo mamy MC na youtube

nie za fajnie oglada sie tych co chca sie wybic przy pomocy MC , inaczej sie nie da

nie wchodz w to gówno

Czytaj ze zrozumieniem ;D, on napisał ze nie chce nagrywać miencrafta ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...