Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DargonMt2 [PL] [hamachi]

kacperxnysa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zacytować " Daj mi admina bo inaczej zniszczę ten serwer " ? Chłopie weź dorośnij i to co my robimy to tego nie zniszczysz.

jesteś śmieszny chłopie wiesz wgl jaki mam nick? na hamachi zapraszam do sieci MadaraG23

<p>

Mam zacytować " Daj mi admina bo inaczej zniszczę ten serwer " ? Chłopie weź dorośnij i to co my robimy to tego nie zniszczysz.
a po drugie to nie wiem co ty robisz ze zakładasz 2 konto i piszesz gorąco polecam...</p>

Opublikowano

jesteś śmieszny chłopie wiesz wgl jaki mam nick? na hamachi zapraszam do sieci MadaraG23

<p> a po drugie to nie wiem co ty robisz ze zakładasz 2 konto i piszesz gorąco polecam...</p>

po pierwsze jakie 2 konto ? jestem drugim adminem serwera więc nie wiem o co ci chodzi?

Opublikowano

Sieci brak ...

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Ci co dali + i pozytywny koment to pewnie jego znajomi parametry dobre, ale nic z prezentacji nie wiadomo pewnie nie wie jak ją zrobić i zostanie temat zamknięty

Mylisz się kolego. Jestem jedynym znajomym co gra na tym serwie. A ci co dobre komentarze piszą to mają rację.. Bo serwer jest ogarnięty tylko rzuciło się tyle ludzi na niego że nawet z robieniem kont nie wyrabiamy. Mówimy im żeby chwilkę poczekali bo tutaj zmiany w serwie tutaj konta wszystkiego a raz nie da się zrobić ale to jest tylko twoja ocena tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...