Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak używać broni z A.I na CQC

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie zaczynamy.

I. Kupienie jakieś broni na A.I (polecam psg).

II. Nakładamy na snajpera psg A.I i szukamy jakiegoś romu.

III. Klikamy na room i wybieramy random i szybko jeszcze raz na niego klikamy (żeby wyskoczyło wybieranie strony).

IV. Mapa się łąduje i powino być po prawiej stronie Changel (znaczy tryby).

V. Wybieramy snajpera. Jak widać jeszcze niemożemy użyć snajpery.

VI. Klikamy tab i na Change. Wybieramy A.I

VII. Cieszymy się z używania snajpery.

P.S Polecam używać na trybach Deathmatch bo na zwykłych jak dedniesz za 1 razem to już się nierespisz.

P.S 2 Screny zaraz dodam.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Przydatne, acz dobrze by było jak byś zrobił jakiś filmik xD

Ludzie by to lepiej zrozumieli ;D

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@up

Widziałem wcześniej jakiś filmik o tym na youtube. Później jak będę miał wiecej czasu dodam screeny i filmik znajde.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nie kazdemu to wyjdzie . Bo to polega na lagu . Na moim kompie za h*ja nie zrobisz tego . Ale za to na lapie mi wychodzi . Jak komp jest szybki to nie zdzazysz nic wcisnac ;p

BUM

Opublikowano

@up

Prawda ale efekt fajny jak tylko jakiegos kolesia na hita wezmiesz Taka psg wyskakuje z srebrnym otoczeniem. Odrazu na ciebie HACKER xD.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Up no wlasnie . Ale jak grasz na mapie 16 osob to malo kto zwraca na to uwage . Bo leci death za death"em . Ale jeden - nie da sie zrobic tego na kazdym kompie ;p Ale mozna fajnie poszalec z tym psg . Albo hacka z funkcja ai weapon ;p

BUM

Opublikowano

@up

Też prawda. Ale takie psg z A.I dobre jest bo jest prawie takie same jak awp (jakos tak) 100 dgm i 98 recoila. Wogle to dzisiaj weapon brinder się bawiłem na chwile (jak mam cheaty warrock crash ciagle). To se ustawiłem m60 na zwiadowcy i zabiłem 10 z tej broni potem wywalilo mnie z serwera a pod koniec crash ^^.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...