Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D-War [Hamachi]

reacT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jutro ON-Line od godziny 18:00, bo mam trening .

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

reacT skoro jestes na mpc to włącz serwa.

Wkurwiasz mnie powoli..

Opublikowano

Nowy Launcher:

Link:

http://supershare.pl/?d=9A024B012

Skan:

https://www.virustotal.com/file/dcf1959a3c8270e9323460d82084bfb6d4dab4a76f721c35d1537a86f71ef0cd/analysis/1349595896/

Opublikowano

reacT.. 3/4ludzi którzy tu grają, grają tu tylko dlatego że jest to oldschool a Ty chcesz dodawać smiercio i inne gówna? Bez sens.

Jak dodasz to ja odpadam.

A jeśli chodzi o ankiete logdziczne ze wygra odp. " tak " bo przeciez wiekszosc ludzi grajacych na hamachi lubi tysiące gówien z painta itp. itd. i zagosują na tak.. Takie jest moje zdanie

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Serwer ON-Line .

reacT.. 3/4ludzi którzy tu grają, grają tu tylko dlatego że jest to oldschool a Ty chcesz dodawać smiercio i inne gówna? Bez sens.

Jak dodasz to ja odpadam.

A jeśli chodzi o ankiete logdziczne ze wygra odp. " tak " bo przeciez wiekszosc ludzi grajacych na hamachi lubi tysiące gówien z painta itp. itd. i zagosują na tak.. Takie jest moje zdanie

To są tylko głosy, a ja zadecyduje, czy dodać .

Opublikowano

Już działa padło logowanie, a mnie w domu nie było.

Opublikowano

Nie chce isc na inny ponieważ ten mi sie podoba, ale minusem jest to, ze tryton jest za slaby, zrobilem trute 48 sr i 10 lud, 2k w hity bm'owi, wiec jakie on ma szanse skoro wali mi sferke 3k?. Proponuje dodac niebiana i wgl. albo chociarz 6i7.

Opublikowano

Przepraszam, ale w tej chwili jest reboot serwera 2 minutowy.

W tym reboocie zostało wprowadzone:

• Nowe Buty/Biżuteria

Nie chce isc na inny ponieważ ten mi sie podoba, ale minusem jest to, ze tryton jest za slaby, zrobilem trute 48 sr i 10 lud, 2k w hity bm'owi, wiec jakie on ma szanse skoro wali mi sferke 3k?. Proponuje dodac niebiana i wgl. albo chociarz 6i7.

Żadna broń nie jest słaba. Mają one DMG z Polskiego metina, wczoraj Bronie na 75 miały Zbugowane DMG, ale już odbugowałem .

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensowne te nowe biżu, ale przydałoby się chyba w świętym DMG podnieść, bo takie PVP to nie ma sensu. Jak z rzadka body kładł BMów to tutaj każdy ich rozwali w PVP z trutką.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensowne te nowe biżu, ale przydałoby się chyba w świętym DMG podnieść, bo takie PVP to nie ma sensu. Jak z rzadka body kładł BMów to tutaj każdy ich rozwali w PVP z trutką.

Zastanowie sie co zmniejszyc lub powiekszyc zeby Sura BM mial wieksze szanse w pvp.

Opublikowano

reacT prosze cie. Moze powiedz Fooxowi zeby bym GM a nie robil sobie konta sztuczne? Dowód nie mam ale: wczoraj fooxa pokazuje i trute 53sr 15 witala itd. Na woja (KD woja pene i smierci) Na 2 dzien serwa patrze jest nowy ,Sky , ma trute wiec myslalem ze koles pomyslal i zrobil trute zamiast tryta, przegralem z nim pvp z ciekawosci zapytalem o trutke, pokazuje mi identyczną jak mial fooxu. Niejaki fooxu ma 4 trutki na kazda klase, nie chce sie przyznac ale dziwnym trapem kiedy on wychodzi z [GM]Fooxa , pojawia sie odrazu Sky. reacT moze zalatw normalnego gm a nie.?..

Chcialbym dodac, ze jak chcialem mu powiedziec ze to on jest Sky lognąl na GM'a i zaczol mnie logac

Opublikowano

Masz ss'y, film bądź jakiś inny dowód?

Nie? To nie kłam bo jakieś Sky Ci pokonuj w PVP...

A logało Ci pewno przez lagi, jeżeli wg. Ci logało...

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

Haha wez przed chwila mi orzezwiajacy powiedzial ze sie przyznales ze to ty, wez juz nie udawaj. Żal ci dupe sciska ze mowie prawde o twoim Gm'owaniu?.

Opublikowano

reacT prosze cie. Moze powiedz Fooxowi zeby bym GM a nie robil sobie konta sztuczne? Dowód nie mam ale: wczoraj fooxa pokazuje i trute 53sr 15 witala itd. Na woja (KD woja pene i smierci) Na 2 dzien serwa patrze jest nowy ,Sky , ma trute wiec myslalem ze koles pomyslal i zrobil trute zamiast tryta, przegralem z nim pvp z ciekawosci zapytalem o trutke, pokazuje mi identyczną jak mial fooxu. Niejaki fooxu ma 4 trutki na kazda klase, nie chce sie przyznac ale dziwnym trapem kiedy on wychodzi z [GM]Fooxa , pojawia sie odrazu Sky. reacT moze zalatw normalnego gm a nie.?..

Chcialbym dodac, ze jak chcialem mu powiedziec ze to on jest Sky lognąl na GM'a i zaczol mnie logac

Rozpatrze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...