Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeta i havocki

BarteK69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi na 10 havockow starczylo 34 zety . a jesli chcesz pisac do suportu to nic ci to nie da napisza ze to nie zalezy od nich tylko od szczescia . ....

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

z tymi havocami jak i herculesami to jest pojebane

każde konto ma inny procent dostania czegość fajnego

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ja niemam szczęścia do havocków mam 1 na 6zet. ale zato zawsze na lf4 mi ladnie idzie. na 100kluczy bez 2szansy mam ok. 4lf4 z szansa na zeusa ok 6.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

ja zrobiłem 32 zety i mam 8 havock ale po 15 zecie miałem 7 i dopiero przy 32 mi wpadł 8^^ teraz zbieram znowu na zete może w końcu wpadnie ten 9;D

A co do tematu to jak ja miałem 30 zete zrobiona napisałem ze nic nie leci i odp ze to zależy od szczęścia ale jak widać 2 zety później mam havocka;]

Opublikowano

ja już około 29-33 zet ( zaraz kolejna ) i marne 8 havocków !

,ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to tak bardzo , bo przynajmniej jest co robić z wyboconą energią :)

Opublikowano

ja już około 29-33 zet ( zaraz kolejna ) i marne 8 havocków !

,ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to tak bardzo , bo przynajmniej jest co robić z wyboconą energią :)

no wreszcie panowie ( i panie :)) 9 havock po 11 pustych zetach , cieszyłbym się kompletem , ale właśnie kupiłem zeusa , więc znów brakuje jednego ;p

Opublikowano

Siema mam pytanie czy można się ubiegać o wszystkie havocki jeżeli zrobiło się już powyżej 30 zet ?

to tak jakbys chcial sie ubiegac o sfe bo masz konto od poczatku istnienia gry;d nie mozna sie ubiegac, chyba ze chcesz zeby cie support wysmial to pisz do nich, wzor podania podac?:D

prosze:

Szanowny supporcie prosze o przyznanie mi wszystkich havockow ,z racji tego ze zrobilem ponad 30 zet ale mam pecha i brakuje mi ilestam havockow;d w ramach rekompensaty od was wnioskuje takze o 5 laserow lf4.

z powazaniem Pechowy Gracz

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...