Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Patchowanie CFFG

esperar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wiele osób w tym ja miało bądź ma problem z odpaleniem gry CFFG.Chciałbym tutaj opisać jak i co zrobić aby odpalić i cieszyć się grą ^_^

No więc tak.

1.Instalujemy od nowa CFFG i odpalamy LauncherCFFG.

-Pobierze nam pliki po czym pod koniec nastąpi jakiś błąd.Zamykamy to i pobieramy tego "patcha" ze stronki sewera :) LINK-

http://crossfire.fantasygames.to

2.Gdy już pobierzemy otwieramy ten folder.rar i tam będzie LauncherCFFG i version.

-Zamieniamy LauncherCFFG którego ściągneliśmy z tym który jest już w naszym folderze CrossFire i zatwierdzamy.

3.Odpalamy Launcher który zamieniliśmy i czekamy na jakiś błąd po czym zamykamy.

-Odpalamy po tym plik o nazwie patcher_cf2.exe i on ściągnie nam plik .exe :)

4.Kiedy już wejdziemy do gry nie logujemy się ! Zamykamy naszą gre po czym restartujemy nasz system.

-Kiedy już zrobimy reset systemu odpalamy normalnie przez LauncherCFFG lub plik .exe

-Możliwe,że przed każdym włączeniem CrossFire program będzie się domagał ponownego uruchomienia systemu ale to już nie będzie potrzebne .

Życze wszystkim udanej gry :)

mca.png
Opublikowano

[ code ] link [ /code ]

Tyle, że wszystko bez spacji

;)

Opublikowano

Nie działa kiedy włączam .exe lub loadeCFFG to ładuje mi się HGWC i jak się załąduje po step 12 komputer zacina mi się i nic nie moge zrobic instalowałem już 3 raz gre co robić??

world-of-tanks-logo.jpg

Opublikowano

Witam, mam taki problem że jak włanczam "launchera" to pisze mi restart computer lecz to wcześniej robiłem po kliknięciu włancza się hgwc i potem gra i wpisuje poprawny login i haslo to mi pisze ze nie prawidlowo, robiłem reinstal 4 razy.. (mam xp 32 bit)

Opublikowano

2x UP niestety nie wiem o co chodzi ;/

@UP Źle zrobiłeś kroki...Ściągnąłeś pliki z CrossFire Filipińskiego.zrób tak samo jak w Tucie a napewno ci się uda.

Sprawdzony tutorial na mnie i 3 kolegach :)

mca.png
Opublikowano

a u mnie gdy odpalam już launchera na samym końcu po restarcie to wyskakuje żeby zrestartować system daje ok drugi taki błąd i potem wlacza sie hgwc i blad send error daje ok gra jakby sie wlaczala ale sie nie wlacza. win7 x64

a i jeszcze wyskakuje jakis blad z plikiem guard64 ze nie jest podpisany czy jakos tak

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Na cholerę wszyscy robią podobne poradniki do mojego który był pierwszy http://www.mpcforum....ssfire-fantasy/

Człowieku tutaj chodzi o to jak pozbyć się errora przy pobieraniu patch'a a nie o download gry...

Ogarnij się w końcu i przestań spamować.

Opublikowano

Gdy otwieram ten link i stronka sie załaduje pisze tylko "

There is an error with the DB, please try again later!

A tak to mam błąd że patchuje się do 87 % i mam błąd " Invalid patch file " Win 7 32bit

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up Przecież masz wszystko dobrze opisane

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...