Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa seabugger ?

shinen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz jakies dowody ze tak jest bo ja niemam zadnych podejrzeń co do alojzego (popacz (xD) na filmiki na yt i tam masz idento nawet passy sa te same przy loginie) a pozatym kto by dla BP pracowal w taki sposob

Opublikowano

i tu bys sie zdziwil kolego ja na jego temat nic nie pisze a jaka masz pewnosc ze ktos nie udostepnil na innym forum bugera ktos tu wstawil zobacz ze wpisujesz passy do tego programu wiec logi napewno gdzie sa wysylane poczytaj na necie o tym

Opublikowano

Nie jestem hamem żeby dla bigpointa pracować...

Już jedno konto mi zbanowali za nic.

Ale od czego są bugi :D

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

ja mam tego seabuggera z innej strony ale mam problem ;( szable i pancerze mi buguje jest spk ale jak próbuje z pistoletami to wyskakuje błąd i się wyłącza help bez tego nie idzie zrobić szrapnela ;(

Opublikowano

windows 7 już jest ok ;P wystarczyło pogrzebać głębiej w plikach i pozmieniać kilka rozszerzeń już śmiga ;) ale dzięki za dobre chęci :)

Czesc, ja mam podobny problem na WIN 7 64bity. Pancerze wszystkie ładnie się kopiują a szable i pistolety w ogóle. Jak by mógł mi ktoś pomóc byl bym wdzięczny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to mi nie działało ponieważ xDD nie no zbyty musicie po prostu wejść w stocznię i WSZYSTKIE szable bądź inne wyposażenie musi być po tej samej stronie czyli albo na statku albo na składnicy czy nie 5 tu i 30 tys tam np. z mojo jak wpadnie to trzeba przenieść i działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...