Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug

prouser1295

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbowałem i mnie się dało ale dla tego że mam pokaz slajdów a nie gre xD mam zintegrowaną kartę grafiki Intel G41 heh powodzenia mam 13 fps a ty ile masz?? może jest to przyczyną np. jak grałem w CoD 2 to była przyczyna że miałem za dużo FPS i nie mogliśmy glitchować ale zmniejszyłem na 15 i było okk spróbój tak na WR

Opublikowano

Jak ja grałem 3 miesiące temu w WarRocka to z tego co pamiętam tego buga już nie było. Więc teraz tym bardziej go nie ma i nie da się tam wskoczyć. Tak samo po drugiej stronie mapy jak się chciało wejść pod mapę to też go już nie ma.

Opublikowano

Próbowałem zrobić to, ale ciągle spadam na ziemie, już chyba się nie da. :( Ale bug był wyśmienity.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Bug został naprawiony jakiś meisiac po dodaniu mapy wiec nie ma się co dziwic. Jestem fanem tej mapy to wiem xD

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...