Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron Global

jakmic1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zagrać w Dekarona lecz nie wiem czy opłaca się sciągać tą grę kiedyś miałem problemy z zainstalowaniem jej jakieś błędy wyskakiwały, lecz spróbuje chce was zapytać czy populacja duża jest na serwerach? na którym serwerze gra najwiecej ludzi/polaków

i czy wgl opłąca się w ta grę grać.

Grałem w gry Muonline itd myślę że dekaron jest podobna do mu i że mi się spodoba lecz musicie mi pomóc , czy się opłaca ;d

Opublikowano

Najwięcej Polaków na pewno jest na Helionie, ale ja przestałem grać głównie dlatego, że pełno botów. Boty kończą się dopiero na mapie 130+ (przynajmniej za moich czasów tak było). Jeżeli będziesz grał od 1 lvl na globalu to musisz się liczyć z dość dużą ilością botów, które w dodatku używają hacków na przyciąganie mobów. Właściwie to nie włączałem gry od jakiś 3 miesięcy więc może coś wymyślili na boty lecz nie sądzę. Ale gra w mojej ocenie jedna z najlepszych tylko szkoda że słabo rozwinięty crafting.

Opublikowano

gra fajna mam obecnie 169 lvl ale tak jak keno powiedzial boty koncza sie juz na tomb of black dragon, na maze i aquariss juz ich nie ma najwieksza plaga jest w python castle ale jest jakis plus on zbiera moby ty atakujesz i ladnie exp leci.jezeli chodzi o serwer no to helion gra tam dosc polakow choc jest ich malo bo duzo osob nie ogarnia za bardzo tej gry bo nie nalezy ona do latwych.pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...