Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot na zbieranie palladium!

Wextor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Poszukuje bota na zbieranie palladium. Zainstalowałem sobie wczoraj OpenStealth ze stronki profibot.net i śmigał 1 dzień następnie licencja się skończyła i trup.[bot świetny nie ma co] Myślałem że pomoże wyczyszczenie rejestru i danych przeglądarki ale niestety. Domyślam się że zczytuje on ID nasze i po tym ustala licencje. Mniejsza o to. Chodzi mi o to czy ktoś zna jakiś darmowy program na zbieranie palladium. No i czy możliwe jest napisanie w miarę prostego bota samemu który by zbierał palladium? Jak wyciągać z aplikacji flash ten punkt zaczepienia programu w tym przypadku palladium, żeby dać znać programowi co by się do tego surowca udał :D

Opublikowano

Jak na razie nie ma bota za free , ktory zbiera paladium ;p.

I pewnie w najblizszej przyszlosci nie będzie, chyba , że komus sie zache go zrobic :D i go opublikuje ;)

98725.png

Opublikowano

Da rade napisać, wyciągnąć. Z darmowych tylko skrypt pod WP jest, lub 1h dziennie pbdo.

PBDO wg. mnie przewyzsza openstealth, bo lata i sprzedaje. No i zdecydowanie mniej komputera zabiera dla sb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...