Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakie wyposażenie do KW 1S?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi mi o siaty, optyke, itp itd. Siate już mam zamontowaną, niewiem co wcisnąc w jeszcze 2 sloty. Jakies pomysly? xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Napewno zbieraj i kup sobie lufę 144mm.

Dalej nie wiem bo innych nie mam na razie sam mam taką lufę jest najlepsza strzał i po czołgu.

Opublikowano

122 jak coś nie 144

Dosyłacz wentylację i szybsze celowanie

No, tak sorry pomyłka ;/
Opublikowano

Klimatyzacja(wentylacja),dosyłacz i naprowadzanie.

Chociaż,ja nic nie brałem na ten czołg,przeskoczyłem do ISa w 3 dni :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Po chuj wam wentylacja jeżeli nie ma towarzyszy?

Taki układ najlepszy do tego czołgu i najwięcej razy stosowany:

Dosyłacz

Stabilizator

Naprowadzanie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A no,premium było xD Ale bez premki da się w tydzień,a nawet mniej dojść do ISa :P

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak dla mnie na takie tiery szkoda kasy wydawać (chyba, że jest przecena -50%, albo komuś kasy totalnie nie żal). Jeśli już to kup sobie dosyłacz, bo kv-1s ma całkiem spory czas ładowania. Ruskimi w ruchu nie opłaca się w ogóle strzelać, więc jako 2gi można kupić skrzynkę naprawczą (zawsze można ją za damro przenieść na inne czołgi)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jak dla mnie na takie tiery szkoda kasy wydawać (chyba, że jest przecena -50%, albo komuś kasy totalnie nie żal). Jeśli już to kup sobie dosyłacz, bo kv-1s ma całkiem spory czas ładowania. Ruskimi w ruchu nie opłaca się w ogóle strzelać, więc jako 2gi można kupić skrzynkę naprawczą (zawsze można ją za damro przenieść na inne czołgi)

Uwazam to samo, na male tiery nie ma co kupowac wyposazenia chyba ze czolg sie zostawia na kompanie lub plutony.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

kw1s na kompanie zostaje (prawdopodobnie) więc dosyłacz, system naprowadzania, stabilizator,wentylacje. Stabilizator daje także że po zatrzymaniu celownik jest mniejszy czyli szybciej wycelujesz. Przy prędkościach KW1s ta chwila może na kompani ci dupę ocalić....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...