Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telewizor 32 cale starczy pod ps3?

ruxer100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie dobrze gra nawer na 16 calowyn. Ale buerz z HD i dokup kabel HDMI

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nie wiem czy inni tak mają, ale ja czym dłużej siedzę przy dużym ekranie to zaczyna mnie boleć głowa + perfidnie gałki oczne.

U kumpla w wakacje jak po ~4-5 godzin przy 60' spędzałem grając to w domu od razu spać albo prochy, bo tak mnie napierdzielała bania. Fakt faktem noszę okulary, to inna sprawa.

Anyway, co do tematu - 32' spokojnie stykną. W domu mam z 28 i też ładnie się gra.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie wiem czy inni tak mają, ale ja czym dłużej siedzę przy dużym ekranie to zaczyna mnie boleć głowa + perfidnie gałki oczne.

U kumpla w wakacje jak po ~4-5 godzin przy 60' spędzałem grając to w domu od razu spać albo prochy, bo tak mnie napierdzielała bania. Fakt faktem noszę okulary, to inna sprawa.

Anyway, co do tematu - 32' spokojnie stykną. W domu mam z 28 i też ładnie się gra.

dlatego też w większości gier tuż przed odpalaniem gry / menu gry masz stosowną notkę aby robić 15 min przerwy po każdej godzinie spędzonej przed tv

ja mam podobnie im dłużej siedzę to napierdziela mnie albo baniak albo górna część oczodołów

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Szczerze... do mnie za malo... ja siedze 1 metr przed 56" ale na normalnego uzytkownika spokojnie Ci to wystarczy..

Opublikowano

Zwykły monitor 19' wystarczy.

Jedynie co ważne to musi mieć HD. A rozmiar telewizora zależy tylko od Ciebie i od odległości w jakiej siedzisz.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...