Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Myszka i klawiatura

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy jak podłączę do swojego PS3 klawiaturę i myszkę od PC to będzie działać? Albo może wie ktoś gdzie kupię jakąś klawiaturę i myszkę do PS3 ? Taką do grania a nie do serfowania po necie. Jakieś aukcje z allegro możecie podać. Ja osobiście nic nie znalazłem ... Czy jakieś sklepy internetowe..

Czy dzięki temu podłącze mysz i klawę od PC do PS3 ?

http://allegro.pl/graj-z-klawiatura-na-ps3-adapter-eagle-eye-hit-i2678787410.html

Bo jak patrzyłem to myszka mi normalnie działa, podłączyłem ją tylko kablem USB. Nie wiem tylko jak to w grach będzie.

Opublikowano

Zwykłą klawiaturę i myszkę podłączysz ale nie pograsz na tym, są specjalne klawiatury od Sony ale tylko do pisania

Pozostaje Ci kupno jakiegoś adaptera jak EE który podałeś z allegro, albo jakiś FragFX ale on nie ma klawiatury

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A to coś co podałem wyżej może być? Chciałbym grać w takie gry jak battlefield, cod, moh itp.

może być ale osobiście sam bym tego nie kupował, raz że za drogie i zajmuje za dużo miejsca a dwa że takie urządzenia potrafią przesyłac sygnał z lekkim opóźnieniem

najlepszym rozwiązaniem jest FragFX pod wszelakie FPS'y

btw, granie na padzie w FPS wcale nie jest takie trudne, godzina czy tam dwie i wszystko załapiesz

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Meh. Konsolę z reguły używa się po to, aby korzystać z takiego kontrolera jakim jest pad. Klawiatura i myszka to granie na piecu, a nie konsoli.

Grając na klawie + myszce na konsoli zabija całą frajdę z gry.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie znaczy, że nie ogarniam pada bo wbiłem na PS3 35 orzełka w battlefieldzie, ale kupiłem również na PC i różnica jest spora...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...