Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]4Story EG

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem sobie zagrać na 4story Eg, ale nie wiem czy się opłaca. Mógł by mi ktoś napisać w ile można wbić 20 lvl bez jak i z misjami oraz ile kasy można dropnąć? Jak tam jest z tynkami i ogólnie z ulepszaniem itemów oraz co z dropem ;) I jakie ceny? ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

hmmm, 20 lvl to zaden problem wbic :D 90 lv mozna w 1 dzien, misji sie nie pyli robic , no jedynie czaso 79.Tynki mozna w Cash Shopie kupic (za real Money ) lub za Bonus 10 Points - ktore mozna wygrac w papier kamien nozyce ( na duzym na 5 wygranych pod rzad)

Item nawet latwo wchodza ,czasem wystarczy 68 bonusow (28 na tynke i 40 na 250% szczescie) do wbicia itemku na 17-18 - ale nie zawsze sie ma takie szczescie :D .

Zapraszam na DERION do gildi DelaForce -Najlepsza polska gildia na serwerze (mam herb i 10 lv ) :DDDD

Opublikowano

Hmm.. Osobiście wolę Valorian :> Co do dropu itemów to na pewno leci częściej, ale czy też więcej i czy jest większa szansa na coś lepszego? :) Pisząc więcej dropu miałem na myśli że zamiast np. 1 listka dropną nam 5 lub więcej :D

@Edit. Czyli tynki i szczęście tylko z papier kamień nożyce? Nie będę wydawał kasy ^^ Jeśli są jeszcze inne sposoby na dostanie tynka to pisać ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Okey... Hmm.. Na ogół już zacząłem grać, jedyne co mnie wkurza to gracze na 20 pzm z eq +18+... Gram na Valorianie. Są jakieś Polskie gildie które mogą pomóc nowym? ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmm a co do tego 4Story moze ktos mi podac

1.Raty Serwera

2. czy są jakies cheaty typu na tynki itp ? zeby wiecie miec pro eq :)

3. Ja wole Derion :P wiec jak dostane te odp na 2 pytania to zagram :P tyle chce wiedziec a i dajcie strone :D

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

Siema nie wiem czy temat aktualny ?

Jeżeli tak to : Gram tydzień ,łuk 78 , all eq +16, parędziesiąt

Hacki są ja mam na niewidzialność speeda i Tcd ,że zamiast 1 moba wale 20 wokół!

I z muraya leci 3-4 s

SNq6Ku7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

CZESC mam bardzo mocny problem bo jak chce sie zarejestrowac to sie zarejestruje ale jest problem ze pisze ze zalozylem i musze amila zakceptowac a na emaila mi nie przyszlo nic i jak klikam download to nie chce sie pobrac POmozcie klikne wam Lubie to Prosze

Opublikowano

Sprwadź spamy może tam jest.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

czesc mam do was pytanie czy jak włancze hacki na 4story eg to zablokuja mi konto na PLU?

?

Jest Moze ktos teraz?

Jest ktos teraz?

eh nikt nie pisze ...

Opublikowano

20lvl ok 10min Bez Cheatów z cheatami ok 5min

Dużaaaa różnica

1 Jedyna wada.... Ciezko o kase i eq

POZDRRRROOOO

Polecam P4story

O link wysyłać mi wiadomościa :)

Nie zablokuja czemu Niby :????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...