Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam 100kk s25 Nie wiem na co wydac

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam 100kk na s25 wojownik mental 34 lvl sprzedałem ribka i posiadam takie eq :

Tygra +9 1,5k

Żelak +6

Bojowa +9

Srebna +8

Miedziany Naszyj +9 20 rege PE

Jadelitowe +1 6 orki

Miedziane +6 10 zwierzaki

Butki na 29 +7

Zeby nie zakładac nowego tematu

Czy opłaca sie Ribka +9 sr 16 ( do mixu) kd +3 Moba i przyszywki za 30kk opłaca się ?

sygna.png

Opublikowano

Kupiłem srebna brazne +9 i mam 80kk dodam że posiadam bufa i dawałem rade z ribkiem sr 36 +9 na BO (Silne M2) a moze kupic za 220 sm zwoje egzo i wbic silne m4 /m5 ? Gorzej jak spali Mi KU -,-

@Edit

Wziełem ribka mam 154 SM zostało mi 58kk może jakies eq pz kupic ?

sygna.png

Opublikowano

Rib 9 na 100 % ci się przyda czy do expa czy na metki więc możesz kupić po za tym eq z hp np butki,naszyjnik ;) i ebo 9 i żelak 9 by ci się przydał ale na to jeszcze musiałbyś zarobić chyba ^^

Opublikowano

Podstawa na mentala... Ebo +9, rib +9... reszte zostaw wbij 35 i lataj na metki 35,40,45 o ile dasz rade z tymi 45... Chyba ze chce Ci sie zrobic bodziaka 35 na metki to bij tym mentalem 53 (3 skille M) i czytaj ku a bodziakiem zarabiaj... jak bedziesz mial dobre eq to wtredy idz do Trudnego lochu malp i najlepiej jak by byl event ze szkatami (medale, czasem kamienie z lorda + szkaty i itemy) fajnie sie dropi.. polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...