Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

jakmic1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem was prosić o coś;p chciałbym abyście mnie jakoś namówili do tej gry;p ponieważ chyba tylko ona mi na jakiś czas pojdzie na tym kompie grafika jest w miare dobra lecz nie wiem jak sie w to gra czy jest ciekawie czy nudno czy co;d

Prosze was o napisanie mi wszystkiego co pomogło zachęcic do tej gry.

Opublikowano

Hmm co by Ci tu napisac.. xD . No to Metin2 strasznie wciaga . Najlepiej zaczac grac na oostatnich serwerach ;) . Jest duzo mozliwosci , 4 klasy postaci do tego 2 rodzaje umiejetnosci dla wojownika , ninjy , sury badz szamana ! . Ciekawy jest tryb PvP w ktorym mozesz wykazac sie :D no coz , ciezko jest tak opisac. Najlepiej jak sam zagrasz !

Opublikowano

Grałem różne gry które wciągały i zawsze przestawałem grać bo szkoda mi czasu było ale odkąd ostatnio żuciłęm taką grę nie mam co robić szukam gry dla siebie i nie moge znaleść chcę po prostu poczuć grę jak za starych czasów klimat gry a nie że gram że gram ;d po prostu chcę troszke poczuć tą grę dlatego myśle nad metinem jeśli macie inne propozycje z grami bardzo prosze piszcie co byście polecili tylko nic z nowszych gier bo nie mam zintegrowanej karty pamięci. lecz reszta wszystko ok.

@Edit:

Jeśli bym zaczoł to najlepiej na ktorych serwerach?? napiszcie,, ostatnich tzn chodziło ci te co wyszły niedawno czy co? czy jak o co ci chodziło ;p

Opublikowano

Tak sam to pisalem :) zachecam do lektury

Ja ci polece tą gre, gram w nią juz 4-5lat i polecam

W metinievmasz do wyboru 4 klasy postaci:

WOJOWNIK: Wojownicy są dobrzy w walce z potworami jak i z graczami, gra wojownikiem jest bardzo przyjemna i prosta wsam raz dla początkujacego gracza, lecz jest na nią drogi ekwipunek, czyli żeczy które twoj wojownik nosi.

Wojownik MENTAL: Jest to klasa wojiwnika ktora jest nadtawiona na obrone, dlaczego?. Otoz z tego wzgledu ze ma skill(umiejetnosc) ktora dodaje nam obrony, niestety tą postacia, atakujemy dosyc malo, ale nadrabiamy to obroną

Wojiwnik BODY ; jest to 2 odmiana wojownika, tym razem nastawiona na Atak, czyli mamy duzo ataku ale malo obrony, jesli się wybierze ta postac, bedziemy szybcy i mocni. Wojownik body, ma skilla berserk ten skill zwieksza nam szybkosc ataku jak i ruchu :)

Okej, opisalem ci najlatwiejsza postac w grze, czas na pozostale 3, ktore opisze pokrotce.

Szaman: w klasie szaman, sa dostepne 2 style rozwoju postci, a mianowicie chodzi tu o profesje smok i healer.

Smok- jest to profesja nastawiona na zarowno expienie solo, jak i w drozynie, dzieki swoim umiejetnoscia, moze zwiekszyc swoj atak czy tez obrone, postac jest dobra zarowno do walki z potworami jak i z graczami, jednak musisz sie liczyc z tym ze gra szamanem jest o wiele trudniejsza :)

Healer- jest to profesja szamana, ktora jest nastawiona na wbijanie poziomow w grupie, pewnie pytasz sie dlaczego?. Otoz dlatego ze, niema tak bardzo wspomagajacych skilli jak szaman smok, ma on jedna umiejetnosc ktora jest najhardziej znana, mianowicie leczenie, jest ono na tyle dobre ze jak walczysz z kims z jakims graczem, to mozesz sie leczyc wlasnie za pomoca tego skilla. Z tego wzgledu ta postac jest jedna z najleprzych postaci do walki z graczami

Sura: jest to postac ktora ma 2 tryby rozwoju mianowicie, sura wp jak i bm

Sura WP: jest to połaczenie wojownika body z wojownikiem mental, czyli ta postac ma czrowane ostrze ktore zwieksza obrazenia i wysysa z twojego rywala zycie, ma tez czarowana zbroje ktora dodaje nam obrony i obsorbuje czyli zmniejsza obrazenia, jest to bardzo uniwersalna postac.

SURA BM: tutaj zawiele niemoge powiedziec, jest to postac ktora operuje moca czarnej magii, ma ona bardzo mocny atak swoich skilli, ma ona też, skill mroczna swera ktora zmniejsza nam obrazenia o x% o to ile zmniejszy nam % obrazen zalezy to ile mamy inteligecji. Postac ta ma tez skill ognisty duch ktory krazy wogol ciebie i atakuje wrogow czyli potwory i graczy z ktorymi sie aktualnie bijesz.

Ninja: jest to postac dla mnie najciekawsza, z tego wzgledu ze niema ona zadnych umiejetnosci wspomagajacych.

ninja dagger: ninja dagger jest to taka profesja ktora wlada sztyletami, ma ona bardzo mocne skille i tani ekwipunek. Ninja daggerem ciezko się wbija poziomy, ale jak juz sie wbije ten poziom i pozostaje tylko zabawa to jest bosko

ninja archer: jest to postac najtrudniejsza w calej grze poniewaz dysponuje ona lukiem, jest dobra do bicia bossow.

OGOLNIE O GRZE: w grze wbijamy, zdobywamy poziomy, za kazde wbicie piziomu dostajemy punkty satystyk, ktore mozemy wydac zeby uleprzyc nasza postac, pewnie zastanawiasz sie jak uleprzyc swoje umiejetnosci? Odpowiec jest prosta, w grze spadaja kamienie metin, jsk taki kamien zabijesz "rozbijesz" to wtedy wypada ksiega umiejetnosci, ktora mozesz przeczytac. Dobra to bylby koniec bo opowiem ci tu cala gre, i niebedziesz mial przyjemnosci grania.

aaa tak jeszcze jedno, nie oplaca sie grac na globalnym metinie, poniewaz tam administracja gry ma wszystko w dupie, ja ci polecam serwer ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...