Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier.

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę temat, ponieważ mam dzisiaj urodzinki, dostałem troche kasy i chcę kupić sobię słuchawki. Oczywiście słuchawki do gier, najbardziej do csa ( counter strike ). Znalazłem coś takiego. http://allegro.pl/sluchawki-z-mic-creative-3d-game-24h-tania-wysylka-i2634881698.html Lecz nie wiem, czy one są fajne i czy naprawde się nadają. Firmy creative, a to jest jedna z najlepszych firm do tej pory chyba. Jeżeli moglibyście udzielić jakiejś opinii, lub znaleźć jakieś inne słuchawki do 150zł do gier, proszę napiszcie. Dam oczywiście plusa. :) Pozdrawiam.

19.png

Opublikowano

Tak ja je kupiłem chyba z miesiąc temu za około 109zł + przesyłka

No i sprawiają się świetne są wygodne , mikro jest dobre jakościowo

No ale gorzej sprawują się z muzyką

Ale zostały stworzone do gier i takie jest ich przeznaczenie

Więc albo te albo Sennheiser HD201 - lecz są one bez mikro ;)

Opublikowano

Fatality gaming może i są dobre , ale kabel bardzo słaby . Kumpel miał przez pół roku i kable rozjebane przy regulatorze głośności.

Ja polecam sennheiser hd 201

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

A może jakieś bezprzewodowe ?

Najtańsze i jednocześnie porządne słuchawki bezprzewodowe kupisz w granicach 400-600zł

Większość bezprzewodówek do 100zł na syfy - bynajmniej w moim odczuciu :D

Opublikowano

szczerze to teraz sie zastanawiam. Creative fatality gaming czy Sennheiser HD 201.. Podobna cena, a ja jestem bardziej za Creative . Poczekam jeszcze na jakies opinię.

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...