Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy za to jest kara

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zarejestrowałem się w serwisie pobieraczek i po roku pisze mi o zapłacie a ja ściągnąłem tylko 1 plik który nie miał więcej niż 100mb mówią że mogą znaleźć

mnie przez ip czy to prawda ? korzystam z netu na transfer jak coś więc się podłacza pod ip anteny

Opublikowano

moj kolega tak samo mial... ale z rok temu tak problem i do dzisiaj jest spokojny ;))

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Nie znajdą cię po IP albowiem twój dostawca internetu nie ma prawa przekazywania twoich danych osobom trzecim, w tym wypadku ekipie pobieraczka. Nie płać, jest to czyste oszustwo, wiele ludzi pod wpływem stresu płaci, a tacy jak ty, czy ja (też kiedyś się bałem) zapytali się i wiedzą co czynić. Grożą sądem. To coś powinno zostać zamknięte, ale dużo ludzi płaci, więc rząd też z tego coś ciągnie więc nie usuną tego. Nie płać, takie jest moje zdanie. Miałem taki problem rok temu, i do dziś nic mi nie zrobili. Mam nadzieję, że podałeś fałszywe dane, albowiem nie będą przysyłać ci listów zastraszających.

@Autor.

To dobrze ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Olej ich.Ja to samo miałem z kancelarią Pro Bono na chomikuj.Wysłali mi wezwanie do zapłaty,ja poczytałem trochę i ich olałem ;] W listopadzie miną od tego dwa lata,a nie zgłosili tego do sądu (chociaż zapewniali,że wniosek już do sądu poszedł :D )

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...