Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siedzia na koncie boxybot

Nibru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyt czy jak zaczne botowac to szybciej dostanie bana zmieniam przez BPH emeil bo mam na wp i długo tzra czekac i czy mam pyt czy szybciej odtane bana

Opublikowano

Mam pyt czy jak zaczne botowac to szybciej dostanie bana zmieniam przez BPH emeil bo mam na wp i długo tzra czekac i czy mam pyt czy szybciej odtane bana

Jak ty zaczniesz botować to nikt szybciej bana nie dostanie, czy masz pytanie - skąd ja to mam wiedzieć, jak masz to zadaj je po polsku.

Zdanie chyba miało wyglądać tak:

Witam, zmieniam adres e-mail, ponieważ mam go na wp, a tam muszę długo czekać na wiadomości z Banku BPH.

Dalsza część pytania jest bez sensu, bo jak zaczniesz bocić to jest szansa, że dostaniesz bana, a szybciej to tak jak byś miał go już dostać za co innego tylko później.

Zmiana adresu e-mail nie przyczyni się do tego, że dostaniesz bana za bocenie - jeżeli o to chciałeś zapytać. :)

obraz24.png

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to czy jak zaczniesz bocić to czy "szybciej" (wtf?!!) dostaniesz bana? Tak, możesz za bocenie dostać bana.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...