Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms się wyłącza

666Trol666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. A więc mam problem z

Combat Arms

.zainstalowałem ca

włączam go i jak się ładuje gra, to w pewnym momencie się wyłącza. Próbowałem już to, co było w jakimś temacie o przeinstalowaniu ręcznie HackShielda, ale to nie pomogło. Wie ktoś co musze zrobić? PS. Nie mam na kompie żadnych hacków, wyłączony antywirus.

-> Nie wyskakują żadne

errory

, wyrzuca do pulpitu bez komunikatów, a wyłącza dokładnie wtedy gdy ten facet biegnie. - w jednym momencie go tak jakby zatrzymuje i wywala na pulpit

xxx

Opublikowano
Próbowałam już to, co było w jakimś temacie
próbowałem jako administrator i nic :(

To w końcu jesteś dziewczyną, czy chłopakiem? o.O

Z sprzętem wydaje się być wszystko wporządku, grałeś/aś kiedyś w CA i było to samo, czy działał normalnie?

KmnQq.png

Opublikowano

sorry za ort pisze na szybko,jestem chłopakiem :D

a ca miałem wcześniej przed formatem i wszystko było ok :P

Przed formatem miałeś inny system? Spróbuj uruchomić grę w trybie zgodności z XP.

KmnQq.png

Opublikowano

Mówię, spróbuj uruchomić w trybie zgodnośći i sprawdz czy działa. Ewentualnie sprawdź w folderze Combata czy są tam pliki tekstowe DEBUG, jak tak podaj jego treść.

KmnQq.png

Opublikowano

No nic nie działało miałem wysrane to tam grałem w metina a tak se teraz wszedłem i działa ;d , może wyłacz anty vira i zobacz ;d

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Nie wiem jak już Ci pomóc, też mam problem z CA crashuje mi co chwile w trakcie gry, możesz poczekać chwile może nexon naprawi, przykładowo do środy jak będzie maintenance.

Jeżeli nie, to ostatnie rozwiązanie - format lub zainstalowanie drugiego systemu, niestety.

KmnQq.png

Opublikowano

zrob reninstala

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...