Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Pilne !

Vezaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam duży problem kupywałem z 8 miechów temu laptopa był zainstalowany windows 7 i mam teraz problem bo kiedy zainstalowałem win xp to wszystko pięknie poszło tylko sterownik pod karte graficzną nie chciał mi się zainstalować pobrałem go pod swój komp system oraz bity komputera jeśli ktoś pomoże i zadziała limit i 5+

Opublikowano

znowu bzdurme posty o sterowniki pieron wie CZEGO , liczysz że zgadniemy w końcu co masz za laptopa ?

masz stronę producenta laptopa wejdź poszukaj modelu i sobie ściąg sam

masz sterowniki jakie dostałeś z laptopem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Compaq Presario CQ57 303sw strona producenta to http://www8.hp.com/p...rt-drivers.html nie ma tam sterów do xp ale ściągłem z win 7 i działają tylko ten od karty graficzniej nie działa sterowniki miałem zainstalowane mówiłem że przechodze z :

WINDOWS 7 NA WINDOWS XP

Jeśli chodzi mi o sterowniki jakie dostałem przy kupnie nie dostałem nic bo w laptopie były poinstalowane all tylko te swoje programy trzeba było zainstalować komputer nie był kupwany z lobardu itp itd tylko z sklepu komputronik mieszczący się w Częstochowie w galerii jurajskiej

Opublikowano

no to szukaj i sprawdzaj

dziesiątki modeli ma wsparcie dla XP , nowsze już nie ale jakieś sterowniki będą może działały

mi 3h zajęło ostatnio szukanie wszystkich sterowników pod XP do nowego HP bez wsparcia dla XP

support nie bierze odpowiedzialności za nie wspierane systemy , masz tam forum po angielsku i czasem można poszukać tam informacji o sterownikach do konkretnych modeli :/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

grafik?owinno wykry?a automacie , stronka ati . najlepiej ro w IE

Szukaj po ID nierozpoznanego urzdzenia, nahwyzej je tu podasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

No to jak nie ma to dziwne. Spróbuj ze strony AMD, bo kartę graficzną masz Radeon = Producent AMD (jakbyś nie wiedział).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...