Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]EpiccCraft NoWL NoPremium 30Slotów

SlenderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś na moim starym serwerze FB wpadłem na pomysł zrobienia Survivalu.

Z tąd ten temat, o zapowiedzi serwera EpiccCraft.

Planuje zrobić serwer minecraft , survival bez wl i premium. z ogarniętą administracją.

Serwer będzie posiadał własne ip. To nie tajemnica , coś w stylu :

mc.EpiccCraft.pl

lub

EpiccCraft.pl

To zależy od hostingu .

Więc temat napisałem z pytaniem :

Czy byście chcieli taki serwer?

Jakie prawa/komendy miał by mieć V.I.P ( wybiorę najlepsze)

Oraz czego oczekujecie i co byście chcieli by było na serwerze .

Temat napisałem także w celu znalezieniu Teamu.

Więc tak...Szukam osób:

1 . Administratora

2 . V.HeadAdmina

Szukam także osobę która by była jak Sponsor tylko wybiera sobie własną range. Sponsor by miał konsole , i all możliwości co ja.

Więcej os. do Teamu mi nie potrzeba , mam już gotowe pluginy , wraz z informacja o teamie itd zabieram się do budowania mapy na hamachi ,po starcie serwera WL została by zdjęta po kilku godzin. Kwestia wgrywania mapy i pluginow.

Os. chętne do Teamu niech mi piszą podania na PW , gracze z info co by chcieli na serwie w komentarzach. Mazdy kto by się dostał do teamu ma zapłacić 1-2 razy kwotę 11.07 lub 1x 24 zl.

Wszelkie pytania pisać PW (prywatna wiadomość)

Jeżeli nie jesteś zainteresowany serwerem /dojściem do teamu ,

nic nie pisz ..

Nie oczekuje komentarzy bardzo dobrych , ale nie chciał bym czytaćobraźliwych , lub nie na temat.

szit.jpg

Co ci szkodzi? Daj Lubie to !!

Opublikowano

Dla Vip'a możesz zrobić coś na start, może jakiś mieczyk z enchantem lub jakieś jedzonko.

Życzę powodzenia w budowie serwera :)

Opublikowano

Kit vip zrobił bym 32 zlote jabłka zwykle 4 super i eq żelazne ochr 2 a dla kit svip 46 zwykle 8 super żelazne ochr 3/4 i diax mieczyk ogień ostrość :P To na szybko wymyśliłem :P

i thx .

A co do hostingu... Myślę nad craftserve bo ze starego serwera mam 13 zl lub ycraft. ale to pierwsze pomysły. :D

szit.jpg

Opublikowano

no na pw robisz podanie :

Wiek , cz masz skypa , mikro , czy możesz zapłacić i jakie znasz komendy ( możesz podać tylko pluginy itd)

A co do serwera Teraz będę kasował komendy /warp itd a rb np /pvp (tepnie cie do miejsca pvp ) i /vip /supervip /gracz+ (tepnie do informacji o tych rangach) Dalej szukam teamu. Bez tych 3 os Serwer może nie wystartować tak szybko. planowałem na dziś - jutro , jak nie znajdę całego teamu to Przewiduje otwarcie za tydzień - lub 2 tygodnie.

szit.jpg

Opublikowano

Jednym słowem szukasz "Teamu" co zapłaci za hosting... Troche to dziwne więc było odrazu napisać, że szukasz sponsorów... Ale powiem tylę, że popatrz na MPC forum ile jest serverów survival ;)

Opublikowano

​ehh.. Sponsor napisałem jako dodatek.. teamu szukam bo mam już gotowe pluginy a już 35 zl wpłaciłem.. A sobie sam popatrz ile jest serwerów z dobrze skonfigurowanymi pluginami.. Bilem sobie pograć bo ładna prezka? A tam pluginy są ale nie trzeba się rejestrować ani logować. mimo ze plugin jest.

Jak nie znajdę teamu to serwer wystartuje później bo będę sam mapę budował i testował pluginy itd..

Dlatego też pytam o wiek i doświadczenie... A ty czytać nie umiesz? prosiłem nie pisać postów nie na temat ..

szit.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...