Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na talenty

kubaf99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra podam

wpierw trzeba wycofać wsszystke talenty

póżniej na 2 kompach wchodzisz w talenty na 1 kompie układasz ogouna na 2 kompie agwe póżniej

w tym samym momencie klikasz zapisz i masz

PS uwaga bana łatwo wyłapać, trzeba mieć szybkiego neta i nie zawsze możę sie udać, ja tego buga nie wynalazłem ale mi działa

PS nie spamować mi na PW!

Opublikowano

Działa ten sposób? Bo szkoda mi marnować kryształów na wycofywanie telentów. Ciebie zbanowali za to, że mówisz że łatwo dostać bana?

Opublikowano

Bana permamentnego czy czasowego? Ja za złoto dostałem tydzień. Ale złapali mnie chyba tylko dlatego, że za bardzo na bazarze szalałem w MHH tydzien temu.

Opublikowano

Bana permamentnego czy czasowego? Ja za złoto dostałem tydzień. Ale złapali mnie chyba tylko dlatego, że za bardzo na bazarze szalałem w MHH tydzien temu.

znasz jakiś bug na złoto czy to złoto już dawno zbugowałes

bana pernamentnego xD

Opublikowano

Złoto kupiłem. Są ludzie którzy mają jednoosobowe bractwa a w nich kilka UWAGA KILKA BILIONÓW!!! Ale masa ludzi takie złoto pokupowała i na bazarze ceny były kosmiczne np. za admiralską 3 mld, za kule 800 mln. Kosmos!

Opublikowano

Po co dajesz ludziom program na kule szrapnelowe jak nim mozesz robic tylko osprzet a kul i tak nie zrobisz? ponad to program jest ogolnie dostepny w internecie wiec wystarczy tylko dobrze zgoglowac :)

patrz na daty człowiecze! a co do buga na talenty to ja osobiście nie polecam bo ban last minute

Opublikowano

mnie nie bo tego nie używam, ale z moi znajomi polecieli za to na 3 miechy, jeśli to się robi tak jak wcześniej, czyli 2 miesiące temu to nie polecam bo to zostawia ślad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...