Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na talenty

kubaf99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem było dużo tematów odnośnie tego bugu ale mi chodzi oto aby ktoś pokazał jak go zrobić na nowej mozilly ( o wersje mi tutaj chodzi). Dam + proszę o odpowiedż bo mi to jest teraz potrzebne.

Opublikowano

bug na talenty jest OFF niechce mi sie bawic juz w te bugi nie mam na to czasu przykro mi jak ktos chcer posiadam buga na kule szrapnelowe program + jak bugowac ale ryzyko jest duze ze dostaniecie za to bana

Opublikowano

Nie chcę być nie uprzejmy,ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd.Bug na talenty nie działa,że ktoś założył temat i puścił plotę na niemieckim forum to to od razu nie znaczy że to prawda,więc niektórzy mogli by zacząć używać szarych komórek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bug na talenty jest OFF niechce mi sie bawic juz w te bugi nie mam na to czasu przykro mi jak ktos chcer posiadam buga na kule szrapnelowe program + jak bugowac ale ryzyko jest duze ze dostaniecie za to bana

Po co dajesz ludziom program na kule szrapnelowe jak nim mozesz robic tylko osprzet a kul i tak nie zrobisz? ponad to program jest ogolnie dostepny w internecie wiec wystarczy tylko dobrze zgoglowac :)

Opublikowano

to wytłumacz jak łatwo to zrobić i bana nie dostać

Proszę o link

nie podam publicznie bo bp wejdzie i buga usunie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...