Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]premium tf2

Minebotq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupował ktoś premium tf przez psc? jeśli tak to jak to zrobiliście weszliście do sklepu i powiedzieliście dzień dobry jest paysafecashcard? nie wiem czy sprzedawca się połapie proszę o szybka odpowiedź

Opublikowano
2. Co mam zrobić, jeżeli chcę kupić paysafecard, ale sprzedawca w punkcie sprzedaży nie wie, co to jest?

Wydrukuj instrukcję sprzedaży i pokaż ją sprzedawcy w sklepie. Z pomocą tej instrukcji nie powinno być problemu z otrzymaniem paysafecard.

Ponadto przy korzystaniu z wyszukiwarki punktów sprzedaży prosimy o użycie przycisku do dodawania opinii o punktach sprzedaży. Na podstawie Twojej opinii możemy przeprowadzić kontrolę punktu sprzedaży.

3. Co mam zrobić, jeżeli pod podanym adresem punktu sprzedaży nie ma punktu sprzedaży?

Jeżeli pod podanym adresem nie ma punktu sprzedaży, prosimy o kontakt z centrum obsługi klienta paysafecard.

Opublikowano

ok dzięki ale jeszcze takie pytanie czy jeżeli euro będzie 4,10 kupno to mi zaliczy 5 euro czy muszę kupic 2 karty po 20zł?
Opublikowano

Jak doładujesz za 20zł i dołożysz parę groszy, euro ma teraz 4.06 zł, policz sobie, 5x4.06=20.30zł.

Opublikowano

Tylko od kogoś wziąć, są to tzw. resztki, ktoś np doładuje sobie steama za 5 euro i coś jeszcze z drugiej karty to to co zostanie na drugiej to są resztki, innego sposobu na "parę groszy" ni ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...