Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Switchbot v3_0_0_5

Pedro717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie!!! mam problem z Switchbot v3_0_0_5!!! (jestem nowy).

Podczas włączania Switchbota komp mi zaczyna strasznie ścinać! i po chwili wyskakuje taki błąd (Error):

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Program: ...0_0_5/Switchbotv3_0_0_5/Switchbotv3 - alter Injector.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

Co robić!!! Pomóżcie!!!

Posiadam Windows XP (32bit)

Próbowałem już chyba wszystkiego, może Wy znajdziecie na to rozwiązanie! :(

Opublikowano

bsa* czyli ;D ?

gram na najnowszym patcherze PvPMT2 (private server). Wszystko git odpalam można powiedzieć najnowszego Switchbota i lipa nadal wyskakuje ten błąd, bawię się z tym błędem już 2-3 miesiące :/

aha i optymalizowałem komputer programem Advanced SystemCare 5 i pokazuje mi w tym programie status komputera OK! wszystko naprawiałem w tym programie resetowałem kompa i nadal nie działa :(

jakbyś mógł wytłumacz mi dokładnie i jeżeli się uda daje +!!!

Opublikowano

G00D to raczej nic nie da :( kilka razy tak próbowałem kolega z osiedla mówił mi, że coś z kartą grafiki czy tam z Microsoft Visual C++ Redistributable 2010 dla mojego windowsa miałem zainstalować czy coś takiego... Próbowałem i nic... Na początku gdzieś w maju 2012 zauważyłem, że coś takiego jest ściągnąłem odpaliłem metina i zacząłem haksować :D na początku pięknie wszystko działało i gdzieś w czerwcu zaczął się ten błąd! Co robić!?!? :(

Opublikowano

ok pobrałem tego bs'a v3.1, rozpakowałem odpaliłem metka, uruchomiłem bota, i teraz inny błąd wyskakuje...:

fehler beim initialisieren der Pyton-Funktionen, der Bot muss beend

Pomóżcie!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...