Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o Nunu

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nunu jest lepszym supportem niż junglerem.

Dobry Jungler nie cechuje się tylko szybką Junglą, lecz zarówno dobrymi gankami Top/Mid/Bot. Nunu jest AP/Tankiem, więc zabiera dużo, ale przy gankach siada. Jedyną pomocną dłonią z Jego strony jest skill E, który slowuje i nic więcej, bo z Hita za dużo nie zrobisz.

Nie stwierdzam słowa "NIE", bo nie wiem jak wygląda na Hybrydzie, ale wątpie, żeby wypaliło.

Podsumowując:

- Szybka Jungla

- Dobre Ganki w Early

- W late game proponowana zmiana buildu pod Tank/Support

Pozdrawiam

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Nunu ma mało skilli do ataku przeciwnych bohaterów. To prawda ma bardzo mocne ulti, ale można je przerwać! Moim zdaniem Nunu jest lepszym supportem albo Tankerem, a wszyscy wolą zabijać.

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Nunu bardzo szybka jungla bez straty życia, gangi ma dobre co wy gadacie... Buff na sojusznika, co chwila slow, jedynie flash ratuje przeciwnika, a jak zgangujesz bez flasha i teammate się ogarnie to masz 85% szansy na kill jak nie zepsujesz :) ogólnie sporo nunu junglowałem i myślę, że wycarrowałem pare gierek. W lategame ad carry ma double supporta co też zajebiście wpływa na dmg.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie rozumiem troszkę waszego poglądu dobrze wylecisz nunu na no ward macie pewnego killa ma on tak wrednego slowa dzięki któremu twój sojusznik i ty zrobicie dostateczny dmg aby zabić przeciwnika .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Imo mega solotop, heal + outfarm z E niszczą. A 3vs3 jeszcze bardziej op niż na SR.

Opublikowano

Nie rozumiem troszkę waszego poglądu dobrze wylecisz nunu na no ward macie pewnego killa ma on tak wrednego slowa dzięki któremu twój sojusznik i ty zrobicie dostateczny dmg aby zabić przeciwnika .

Tu nie chodzi o slow'a nunu, u niego liczy się tylko buff i ult na tf'y. Dlatego się ludzie o niego biją. Do tego ma mocne dmg w early, kolejny atut.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...