Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BONUSY!-HIT] [SURVIVAL+FRAKCJE[PO POLSKU!]] [24/7] [NON-PREMIUM] [30 SLOTOW] ZAPRASZAMY!

BestMinecrafter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnij kurwa klawiaturę. Oczywiście report poleciał, zero litości dla nie ogarniętych gimbusów -_-

Jesteś skończony, już wiem skąd znam tą reklamę. Ba, nawet tamten temat był zamknięty, bo był już podobny... Oczywiście to na tym temacie dostałem bana, bo napisałem złe słowo o serwerze i mogę się założyć, że wciąż mam tam bana, ale to mnie nie interesuje.

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/738587-bonusy-hit-survivalfrakcjepo-polsku-247-non-premium-30-slotow-zapraszamy/

Serwer jest BEZNADZIEJNY

1. Jak niemasz Vipa niemozesz grac gdyż kazdy na serwerze ma diamentowe eq

Bez Vipa niema co grac

Serwer naciągany tylko na kase

Cała prawda o tym serwerze i myślę, że to nawet prawda, bo poco 3 takie same tematy?

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że coraz to więcej os. płacze, że administracja to dzieciarnia, bo tak jest. Moim zdaniem przy zakładaniu konta powinni dać test na IQ, albo na ogar. Z każdym bardziej rozbudowanym postem, niż jakaś emotka albo losowy znak z klawiatury, się pogrążasz. Moje zdanie Cię nie interesuje? Bzdura, bo gdyby na prawdę by Cię to nie interesowało, to byś nie atakował mnie słownie (o ile wiesz, co znaczy "atak słowny"). Przyznaj się serwer tylko dla forsy postawiony, a potem serwer zostanie zamknięty.

Moja matka skończona? Typowy gimbus - najeżdża na czyiś rodziców. 100 kont? Nie wierzę, jesteś zbyt mało inteligentny, aby założyć 10 kont nie mówiąc już o wielokrotności tej liczby.

Opublikowano

;

;

Ja się nie dziwię, że coraz to więcej os. płacze, że administracja to dzieciarnia, bo tak jest. Moim zdaniem przy zakładaniu konta powinni dać test na IQ, albo na ogar. Z każdym bardziej rozbudowanym postem, niż jakaś emotka albo losowy znak z klawiatury, się pogrążasz. Moje zdanie Cię nie interesuje? Bzdura, bo gdyby na prawdę by Cię to nie interesowało, to byś nie atakował mnie słownie (o ile wiesz, co znaczy "atak słowny"). Przyznaj się serwer tylko dla forsy postawiony, a potem serwer zostanie zamknięty.

Moja matka skończona? Typowy gimbus - najeżdża na czyiś rodziców. 100 kont? Nie wierzę, jesteś zbyt mało inteligentny, aby założyć 10 kont nie mówiąc już o wielokrotności tej liczby.

zamknac to my mozesz swoj krzywy ryj cipko

gdyby serwer stal dla kasy to nie byl by ciagle(przewaznie) 30/30 .

;

''

''''''''''''''''';;';

;

Opublikowano

A ty skąd niby wiesz, że mój ryj jest krzywy? Nigdzie nie udostępniam swoich zdjęć. "Cipka"? Proszę Cię, jesteśmy tej samej płci. 30/30? Pewnie twoje multikonta, bo w tej dziedzinie jesteś najlepszy. Oczywiście kolejna część to twoi znajomi (oczywiście nic nie mam do twoich znajomych), a następna część os. które zostały przekupione vipem, super vipem, mega vipem, patinium vipem, hiper vipem, premium vipem, diamond vipem, czy jak to tam sie zwie.

Opublikowano

pomocy pisze ze juz mam 1 konto na tym komputerze a nie mam pomocy!

nick:Blaxer113 to ten co tera mam.

mca.png
Opublikowano
dobra ssij jajeczka i nie nabijaj postow

odezwał się ten co nie nabija

nick?
pytalem o nick, nic nie odpisales

To chyba najlepszy fail jaki widziałem na tym forum :P, przecież kolega już wcześniej napisał swój nick

pomocy pisze ze juz mam 1 konto na tym komputerze a nie mam pomocy!

nick:Blaxer113 to ten co tera mam.

O tu (te pogrubione), widać jak czytasz

Opublikowano

Admin kur...... nie grałem ani razu na serwie, a pisze mi że mam już konto na tym kompie, serwer mnie zachecił i chciałbym pograć.To tyle z mojej strony a jak cos prosze o odp. na PW.

Nick:

0Nuker0

0-zero nie o ludzie się czensto mylą :/

4a77675c4a68aadfb4b134cc72f0ec4a.jpg <----------------- Lubisz Minecrfta ??? Kliknij śmiało!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...