Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BONUSY!-HIT] [SURVIVAL+FRAKCJE[PO POLSKU!]] [24/7] [NON-PREMIUM] [30 SLOTOW] ZAPRASZAMY!

BestMinecrafter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Kolego, co ty mi tu pierdolisz. Nie wbiłeś na serwer po to żeby sobie pograć, tylko po to żeby znaleźć kogoś do pomocy przy stawianiu serwera, a jak byś postawił to jeszcze byś u mnie kurwa reklamował. Tempie takich ludzi

Opublikowano

Lol chyba cie posrało dzieciaczku, napisałem Czy pomoże mi ktoś ogarnąć "tego" serwa, a nie "mojego" serwa. Niezła dzieciarnia w administracji skoro czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Nie polecam tego serwa pozdro.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hahahhaha odezwał się napinacz skoro jesteś taki dorosły to czemu masz ukrytą datę urodzin? 12 lat daje ci max ;)

Żałosny jesteś najpierw coś piszesz a później usuwasz ... Typowe dziecko ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam!

Zarejestrowałem się, wchodze po kilku dniach, i nagle jestem w ziemi i padam, i straciłem rzeczy! A przed wylogowaniem byłem na spawnie

Don't Ogar. Admiin :D

Opublikowano

Już widzę przynajmniej drugi raz reklamę tego serwa tu, a 4 raz reklamę serwa który ma TE SAME PLUGINY. Nawet nie zagram na tym serwie, bo patrząc spam os. które reklamują prawie identyczne serwery (różnią się tylko nazwą, reszta taka sama), już mi się odechciewa. Oczywiście nie spomne, że ów bonusy chujowe (zaznaczam "ch", żeby uniknąć powtórki z ostatniej krytyki podobnego serwera, gdzię ów admin zbanował mnie na serwie za napisanie "huj" na tym forum (jak chcecie to pokażę wam SS ;) ))

@Barabaszek

W pełni Cię popieram brachu, debilizm trzeba tępić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...