Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy czołg V tieru?

Dr.V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, mam do Was pytanie. Takie jak w temacie. Chcę pojeździć sobie V tierem, bo VIII i IX znudziły mi się. Myślałem nad StuGIII...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Osobiście bardzo ulubię stuga, bardzo dobry współczynnik krycia [lekko powyżej 250m i jesteśmy niewidzialni dla każdego], snajperska lufa z pz4 na tym tierze ma wystarczającą penetracje, niezła mobilność i całkiem twardy front. Odkupiłem go w czasie ostatniej promocji.

Opublikowano

A ja polecam M7 czołg sredni od amerykanów bardzo zwrotny i szybki jak na czołg sredni działko całkiem niezłe raz odbiłem strzał z panterki nim tylko trzeba dobrze stanąć.

Opublikowano

Nie wiem ..Ja grałem teraz KW-1S, ale mam także IS-9.

Polecam ci KW-1 potem masz KW-1S i po nim IS<3

Opublikowano

stugiem gralem dobry jest to tier ale czasami pudła Cie beda wkurzac . choc moblinosc/celnosc bardzo dobra

Brum brum..

Opublikowano

Co do tego Hummel to Alta jest i ona jest przesrana miałem przyjemność nią grać ja bym na twoim miejscu brał KW-1 albo StugIII

Opublikowano

Hummel jest zajebisty :D Jaką inną artą V tieru zdejmiesz tygrysa z pełnym hp na hita ? :D Ostatnio strzeliłem w niego,zabrałem 1150 hp i podpaliłem ;] Ogień zrobił swoje :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Darek4, nie wiem dlaczego mówisz że Hummel jest słaby, mi się nim grało bardzo dobrze :O Kupię sobie Stuga, mam dobre wspomnienia związane z nim. A i takie pytanie - T1 HT jest drogi w eksploatacji?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

T1 HT chyba nie z tego co pamiętam ..Ale niech ktoś inny też coś napiszę.

Edit@

Ale weź go nie kupuj bo moim zdaniem jest słaby. kup sobie KW lub Stu

Opublikowano

Darek, akurat kasy mi nie brakuje i miejsc w garażu :) Spróbuję z T1HT, Stugiem jeżdżę już od rana. Do zamknięcia.

Opublikowano

t1 hevi fantastyczny czołg ;) jeśli się wciągniesz w ten czołg to po bitwach dostaniesz 1000-1500exp, 20-40 tyś kasy ;) bez premki

mi bardzo ten czołg wpadł do gustu ;) a m6 jest jeszcze lepszy a o t29 już nie będe pisać bo jest zaje*** ;p

Opublikowano

t1 hevi fantastyczny czołg ;) jeśli się wciągniesz w ten czołg to po bitwach dostaniesz 1000-1500exp, 20-40 tyś kasy ;) bez premki

mi bardzo ten czołg wpadł do gustu ;) a m6 jest jeszcze lepszy a o t29 już nie będe pisać bo jest zaje*** ;p

Na poczatku te czolgi wydawaja sie slabe dopiero po ulepszeniu sa takie fajne. Mi najlepiej sie gralo m6 z 90mm z rof-em 8.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak tak grałem już te 3 dni w WoT'a to STUG'i i KW-1 dają taką moc, że to się w pare nie mieści .

Nie raz uratowali w bitwach naszą/przeciwników drużynę grając takowym'i czołgiem'ami.

naajsik.png

Opublikowano

Zabawa??? m4 całkiem fajnie jest, ELC daje naprawdę dużo frajdy, szybkość i boskie działo. Ale osobiście najwięcej frajdy mam na chaffem i t50-2. Przy nich to.... dobra to jest forum publiczne więc się zamknę ;). Ja polecam chaffe/t50-2/hetzera (IV tier). Na nich jest genialna zabawa. Ewentualnie BT2 na którym też się bawiłem. Osobiście po bitwach na wysokich tierach sadze na V tierach chaffe, t50-2, t50. Jak rzuci wysoko to 0-3 fragi (dobicie kogoś, zabicie arty. Nigdy nie lecę na scouta. Czekam parę minut i walczę. Jak żuci je na swoje tiery to POGROM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...