Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy] prosze o jakąkolwiek pomoc

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo duży problem, grałem kiedyś w cs i chciałem powrócić do gry ostatnio robiłem reinstal windowsa i nie wszystko jeszcz epoinstalowałem chciałem zagrać w cs , lecz gdy wchodze na serwer pobieraja mi sie różne nutki i gdy już wbije na serwer wysakuje takie okienko z reklamą ,i przyciskiem ok , nastepnie w ciągu 0.000001ms zacina się cs.. nic nie moge z tym zrobić mam cs zgrywanego od kolegi zgrywałem x3 różne wersje i żadna nie działa ,.. co z tym fantem zrobić? serwery bez muzyk działaja mi normalnie..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

wejdz w :

cstrike/cstrike_polish i usuń folder sound.

Jeżeli to nie pomoże to pobierz cs'a od nowa (samemu) i powinno działać. Ewentualnie możesz mieć problemy z kartą dźwiękową.

csyt2-signa.png

Opublikowano

dodam ze gdy wbijam na serwier i jak mi sie zawiesi cs to w górym rogu prawym pisze takie coś na czerwono CL_FlushEntityPacket

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@UP

Nie mogłeś tak wcześniej? -.- To nie jest wina cs'a tylko twojego internetu. Uciekają ci pakiety. Musisz zadzwonić do gościa od internetu i powiedzieć że uciekają ci pakiety. Na pewno coś z tym zrobią.

csyt2-signa.png

Opublikowano

mam neta na limit i wlasnie sie wyczerpał co mam teraz zrobić?

Opublikowano

Głupie pytanie...

Doładuj sobię 1gb

Zadzwoń do gościa od neta i spytaj się o te pakiety. Albo masz po prostu słaby zasięg.

csyt2-signa.png

Opublikowano

ALE TO JEST TE TROCHE NIEMOZLIWE YE TO TO .. BO NAWET NIE MOGĘ WEJSC JEST TO SAMO.. ZACINKA CS PRZY OKIENKU..

sr zapomniałęm dodac nie moge nawet na boty wejsc..

Opublikowano

Ostatnio dużo osób ma z tym problem, to jest chyba jakiś wirus lub coś w tym stylu.

Zreinstaluj jeszcze raz cs i weź zgodność z win xp.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...