Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FPSy battlefield 3

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gram w bfa multi i mam problem z fpsami których mam tylko od 20 do 40 i chciałbym je zwiększyć . Używałem settings ediotor bf 3 i różnicy nie widze i tak.

próbowałem też poradnika gdzie podmieniało się pliki notarnikiem w settings. ale głupi origin te pliki potem mi cofa .

jakieś porady ?

Opublikowano

Wg. mnie proc i grafa powinny być wymienione, ale to dopiero wtedy gdy założyciel poda jeszcze 1 ważną rzecz obejmującą taką wymianę.

Zasilacz :)

Opublikowano

chiftec 450, za wymiane procka nie bede sie zabieral jedynie moge ruszyc grafike jakies propo

Opublikowano

Troszkę mało W nie wiem czy będzie w stanie utrzymać jakąś nową GPU no i CPU będzie ograniczał, ale coś tam się wykombinuje. Jaki budżet?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

mam 200 zl na wymiane grafiki,

a drugie pytanie- mianowicie jak kupilem bfa w marcu to gra chodziła mi płynniej na średnich i niewiem czym spowodowane jest to ;( używałem ostatnio cccleanera i dalej . a teraz musze all minimum , odpalac jakies gameboostery, bf3 settings żeby był taki sam efekt . Może jakaś porada ? wsumie tamto było na nowym windowsie .. tutaj to już nie robiłem poł roku formata

z wymianą grafiki poczekam do swiąt i kupie gf coś jak 9800 ;p

Opublikowano

Lepszej nie kupisz za 200zł tzn nie opłaca się bo wydajność nie zauważalnie się zwiększy dozbieraj do 300zł i poszukaj 4870 albo 4850

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

wszystko robie tak jak jest w poradniku cały czas , oprócz pb bo gre pobierałem od nowa pare dni temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...