Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server mody zomboid non-premium mineshafter

danbro1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wolałem oddzielnie ale ważne by była stara rozgrywka szkoda że stracę bazę.

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Opublikowano

Jak wy to zrobicie??

serwer DayZ wymaga multi modów,czyli inaczej cała paczka,co może troche popsuć inne tryby gry

serwer survival games czy tam hunger games wymaga multim pluginów

i jeszcze inne tak samo

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Oj będą lagi!

Albo tryb hardcore w trybie MineZ???Też słabiutko

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@UP

Przerwa techniczna,niepytaj się ile potrwa,bo nie wiadomo,wejdź na ich stronkę...

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

lepszy jest oddzielny raczej bo nie myślę aby był dayz+hardcore bo jeżeli zginiesz w dayz a to się napewno zdarzy nie będziesz mógł wejść na serwer.Jeżeli jednak będzie oddzielny to proszę nową bazę z taką samą ilością skrzyń nick:kuba4ful

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...