Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z metin2 PL

Ancysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc. Nie jestem do końca pewny czy pisze w odpowiednim dziale,ale przejdzy do rzeczy.

Otóż mam taki problem.Po dłuzszej przerwie od metina postanowiłem ponownie zagrac na globalu.

Problem w tym ,ze kiedy odpalam metina wyskakuje mi napis: Aplikacja została niewłaściwie zainicjowana (0xc0000005) coś w tym stylu. Po czym komputer sie resetuje.

Próbowałem reinstala,reinstala na inny dysk. Na necie wyczytałem,ze moze to byc wina net frameworka,wiec zainstalowalem wersje 3.5. Teraz gdy próbuje wlączyc metina otwiera sie normalnie,ale gdy chce wlaczyc drugiego to ponownie wyskakuje ten sam napis. Każdego kto przyczyni się do pomocy w problemie wynagrodze.

Z góry dzięki :cry:

zapomniałem dodac,ze jestem troche zielony wiec jeśli beda potrzebne jakiekolwiek informacje o systemie/komputerze to napisze :)

Opublikowano

Posiadam SP3 ,tylko zmieniłem taki kod z 300 na 200 zeby komputer wykrywał go jako sp2,bo przy sp3 xtrap wariował w jednej grze. czy to może byc wina? win xp

Opublikowano

Teraz gdy próbuje wlączyc metina otwiera sie normalnie,ale gdy chce wlaczyc drugiego to ponownie wyskakuje ten sam napis.

Wiele czytałem na MPC i widziałem jak nie wiedzieli pozbyć się tego problemu. Gdy zainstalowali SP3 to mogli otwierac wiecej kont Metin2.

Sprobuj zmienic aby wykrywał jako SP3, a nie SP2....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...