Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co wam sie podoba w GW2?

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, myślę nad kupnem GW2, ale niewiem czy warto, kupiłem Diabolo 3 bez większego zastanowienia i żałuję. Więc teraz wole zapytać ;)

Co was przyciągnęło do GW2, co sie podoba, może jest w nim coś unikalnego?

Piszcie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Warto! Diablo to nie wypał, wiem to. Ale GW2 jak najbardziej! Bierz to i nawet się nie zastanawiaj. Nakurwiam w to jakiś czas (tydzień ^^) i po prostu się oderwać nie mogę ;)

Opublikowano

Jedni nie mogą sie oderwać od Metina, więc jakoś Twój post nie wpływa na to czy wezme Gw2 czy nie ;)

Jak możesz napisz co Cie właśnie przyciąga do tej gry ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

System grupowych eventow.. o boze:) fajne rzeczy rasy.. piekna grafa ;'] co jeszcze.. zbalanowane klasy? :)

Opublikowano

Wymyślone przez twórców gry rasy,spory świat,ukryte jaskinie skrzynie pod wodą itd,fajny tryb walki,masowe pvp ta gra wprowadza wiele nowych rzeczy do gier mmorpg. Jak lubisz mmorpg to bierz nie pożałujesz fajna gra najwyżej później sprzedasz gra przyciągnie Cię na długo ja przez betę 2 dni grałem około 34 h non stop/

Opublikowano

Poczytaj sobie, a dowiesz się czy warto kupić. Moim zdaniem warto w chuj ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/725833-jakie-sa-wasze-wrazenia-z-gry/

Opublikowano

nie obchodzą mnie wrażenia z gry, tylko co do niej przyciąga... a to że ktoś tam będzie pisał że ma zajefajną graficzne, jest baldzo kololowa to mnie gówno interesuje.

Pisać pisać :D

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wchodzisz do krainy Pvp i z pierwszego lvl'a masz 80lvl i napierdzielasz miedzy niebieskimi,zielonymi np.

Nie wbijesz lvl'a siedząc na potworkach jak w metinie bo za to exp gówno leci.Tylko misje fabularne i poboczne serduszka.

Event co 5min.

logo1.png
Opublikowano

Warto

dynamiczne eventy,system pve,pvp,wojny serverow,areny pvp,walna pod woda,

osobne historie ras,ciekawe lokacje,world eventy,instancje,grafika,ilosc graczy,

duza ilosc serverow,nie ma gimbusiarni

to jest to i tyle ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

dobra, chooy, zaryzykuje i kupie ;)

dzięki.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...