Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu klijent jest od Surface zajebany, strona to samo? I wszystko ogolnie zgapione od Surface. Czemu tak??

Spotline to projekt tego samego admina, dlatego wszystko jest takie same, jedyną różnicą jest to, że na Spotline w porównaniu do Surface jest znacznie większy exp.

Opublikowano

Narzekacie na bronie, wystarczy troche czasu ja na 90 lvl mam stal+9 i parte +7, tak w ogole wie ktos kiedy OnLine?

Opublikowano

Hehe.. pliki serwerowe SurfaceMT2.. Nie zagram bo grałem na SurfaceMT2 i żałuję.

Opublikowano

IP:ts3.surfacemt2.pl

Port:9987

Bosko.. Strona, Client , Serwer SurfaceMT2

Copyright 2012 by SurfaceMT2. Wszelkie prawa zastrzeżone.

bo to projekt tego samego admina. Skończcie już kurwa z tym ''a ten klient tego servera, strona też'' chuj wam do tego jaka strona, liczy sie serwer a nie strona. Można wykupić strone? - można to czego szczekacie kurwa

4410678874.png

Opublikowano

Gra się do 100 lvl-a ,a potem zabawa w m1 ,bo chuy wie co z tą przepustką na nową mapkę.

Niby dropi z Metków w Grocie ,ale jakoś nie widziałem tam metinów choć grotę kilka razy oblukałem :/

Opublikowano

patcher nie działa - błąd podczas łączenia z patchowaniem.. dafaq?

btw. klient pobiera się z 3/4 prędkości jaką powinien się pobierać..

Opublikowano

Moze ktos powiedziec dlaczego nie widac metkow w av2 mam clienta zpatchowanego , clienta z wklejonym patcherem ze strony i lipa kolec tlucze metina sobie a ja widze jak by walil w powietrze ?????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...