Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`DManuall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No biolog BARDZO dużo daje tylko nie wiem jak zrobić. Jest misja na zęby orka, siedziałem z 30minut z rekawica zlodzieja na BO u jinno i żadnego zęba wtf za biologa jest 10ludzie, sporo hp chyba 8 albo 10k , 15kryta i jakis abs na ludzi spory. Tylko jak zrobic tego biologa...

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowisz ze raz ty a raz on.. Pomysl ze ja mam full eq juz zrobione a wale po 0, wiec jesli on z toba wygral to ty nie masz dobrego eq. Pozdro ;3

zapraszam pvp z postacią lex - ninja. Przekonamy się jakie mam eq...

No biolog BARDZO dużo daje tylko nie wiem jak zrobić. Jest misja na zęby orka, siedziałem z 30minut z rekawica zlodzieja na BO u jinno i żadnego zęba wtf za biologa jest 10ludzie, sporo hp chyba 8 albo 10k , 15kryta i jakis abs na ludzi spory. Tylko jak zrobic tego biologa...

gadałem z gościem to dostał zęby z eventu... zaś innego widziałem w dolinie siedział i dropił, miał 50 lvl... ale co drop był to masakra... podwędziłem mu dwa zęby ;D

ale wciąż się zastanawiam jak on mógł mieć 50lvl skoro, przy starcie samo daje 99 i nie idzie tego zastopować, probowałem relogać, wyłączać metka, etc... nic

jak ktoś coś będzie wiedział to pisać.

Można moda wrzucić do tego klienta ?

można, ale na większości nie widzisz szmaragdów i pieczęci wierzchowców

The past has gone

Opublikowano

wyciągnałem zęby od rumunów. Powiedzieli też, że za misje są bony na stałe:

5000 hp

15 kryt

15 szycie

10 lud

The past has gone

Opublikowano

Mam problem z wejsciem na serwa przez clienta bo jak wlaczam "metin2client.exe" to wyskakuje mi:

"System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, aby uzyskac dostep do elementu".

Przez Adma tez probowalem i to samo.. co robic??

Win7

Opublikowano

Rumuni robia tak, ze maja postacie 50lvl i dropia zeby orka, ale jak oni to robia? ;o

'

gadają z GM'em... też próbowałem, ale widać chyba nie czai po angielsku

The past has gone

Opublikowano

po tygodniu grania, i zrobieniu bonów niemalże do perfekcji mogę stwierdzić że nie jest to dobry serwer... postacie magiczne, takie jak szaman, czy sura BM nie istnieją, z wojem i daggerem chyba nikt nie ma szans...Body to najlepsza postać, zostawiająca z tyłu daggera... gdy ktoś właczy auto, ciężko wstać z ziemi i nic nie zrobisz...

nie trzeba mieć pro eq... wystarczy gra bodym

The past has gone

Opublikowano

po tygodniu grania, i zrobieniu bonów niemalże do perfekcji mogę stwierdzić że nie jest to dobry serwer... postacie magiczne, takie jak szaman, czy sura BM nie istnieją, z wojem i daggerem chyba nikt nie ma szans...Body to najlepsza postać, zostawiająca z tyłu daggera... gdy ktoś właczy auto, ciężko wstać z ziemi i nic nie zrobisz...

nie trzeba mieć pro eq... wystarczy gra bodym

Szkoda że ja 2 dni temu dałem publikację, a ty już grasz tydzień, to ja nie wiem jak ty grasz.

Opublikowano

Szkoda że ja 2 dni temu dałem publikację, a ty już grasz tydzień, to ja nie wiem jak ty grasz.

Tak, szkoda, że Ty poza innymi forami od mpc nic nie widzisz... znajomych pewnie też nie masz

No i serwer padł chyba, na stronie błędy mysql

The past has gone

Opublikowano

Tak, szkoda, że Ty poza innymi forami od mpc nic nie widzisz... znajomych pewnie też nie masz

No i serwer padł chyba, na stronie błędy mysql

I tu cię zaskocze bo udzielam się nie tylko na MPC ale i na 7 innych forach i w tym 1 zagraniczne. I serwer już działa.

Opublikowano

I tu cię zaskocze bo udzielam się nie tylko na MPC ale i na 7 innych forach i w tym 1 zagraniczne. I serwer już działa.

z tygodniem przesadzilem jak tak dokładnie pomyślałem (5dni).... ale stronkę podesłał mi kumpel, nie było to mpc tylko coś z UK

The past has gone

Opublikowano

nie kasują. Nie wiadomo dlaczego teraz wszystko od nowa, nie ma żadnych nowości nawet ;/

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...