Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] World of Tanks 8.1

Black™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś na stronie World of Tanks pojawiły się informacje dotyczące wersji 8.1. Zostaną dodane brytyjskie czołgi.

Więcej w tym linku:http://worldoftanks.eu/news/4140-introducing-update-81-british-tanks-and-more-pl/

Opublikowano

Mam nadzieję,że w 8.2 już będą polskie ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mam nadzieję,że w 8.2 już będą polskie ;]

Niestety musze Cie zmartwic ponieważ szanse są na to znikome ponieważ znaleźli by max czlogi do 4tieru. Najprawdopodobniej w pozniejszym czasie wyjdzie patch ktory wprowadzi Drzewko Europejskie !

Opublikowano

Do IV tieru?Ostatnio WG szukało informacji o czołgach IX i X tieru,bo resztę już mieli :)

Nie zapominaj o prototypach,które nigdy nie powstały :]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Brytyjskie->polskie lub europejskie(zależy ile będzie polskich czołgów)->japończycy ?

Możliwe że tak WoT będzie dodawał.

Edit patrzyłem na forum world of tanks o tym jakie mają być czołgi w drzewku europejskim. Drzewka polskie sięgają max VIII tier.

Opublikowano

Najlepsze są niszczyciele ruskie te nowe co weszły w 8.0

Polskie czołgi najlepsze xD;)

Opublikowano

Kurcze.. pograłbym sobie na naszych czołgach. :D

Ciekawe czym będziemy się specjalizować.. co sobie WG doda i co ujmie.

x

Opublikowano

Mnie tam Brytyjskie nie obchodzą wole polskie i tak mi na razie się lepiej gra ZZSR :))

Opublikowano

Polskich projektów było bardzo mało. Wargaming.net ciągle szuka dokumentów, dotyczących polskich produktów. Jak na razie nie ma co liczyć na osobne drzewko... Choć deweloperzy bardzo chcą urozmaicić grę o kontent "z Polski", głównie przez to, że jesteśmy najliczniejszą społecznością na rynku europejskim.

Co do patcha, bardzo oczekuję czołgów brytyjskich, idealnie wpisują się w moje wotowe upodobania :)

Opublikowano

jesteśmy najliczniejszą społecznością na rynku europejskim.

I zaraz po ruskach,jesteśmy najlepszymi graczami WoTa ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem ze takie czolgi istnieja, Kozackie ciekawe kiedy wprowadza do wota

Opublikowano

Polskie czołgi? Toż to same tankietki będą, nie wyobrażam sobie polskiego czołgu VIII tieru... no chyba że jakieś prototypy, choć wątpię.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Czekam na brytyjski czołg średni tieru 1 to będzie koks <3

Może odrazu ht 1 tieru ? -,-

Opublikowano

Może odrazu ht 1 tieru ? -,-

Wyraźnie napisali że będzie med tieru 1 najpierw przeczytaj uważnie, a potem głupie posty pisz.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...