Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga!!!

MapleHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu powiem, moglibyscie admini mi nie dawac za to warna czy zamykac tematu?

Chcialem ostrzec wszystkich przed Nigelem. Chodzi o to ze zamienil sie ze mna kontem na odinie za konto na localu. Nie dal mi prawidlowych informacji na temat konta, ale dal dobrego emaila w ktorym zmienilem haslo. Powtarzalem mu wielokrotnie ze nie zycze sobie zeby wchodzil mi na to konto, ani razu mnie nie posluchal i znowu jest na tym koncie. Chcialem ostrzec wszystkich dlatego, ze jest to zwykla kradziez, bo ja mu nie wchodze na jego konto, a on caly czas gra no moim.

@Nigel palo zejdziesz w koncu z tego konta??????!!!!!!!

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Osobiście uważam, że powinien powstać temat w którym wpisywani byliby nieuczciwi użytkownicy forum...

Ja także miałem jedną nieprzyjemną sytuację. Miała ona miejsce z użytkownikiem o nicku ProReload.

Napisał on na forum post w którym ogłosił, że ma dwa konta do oddania. Chciałem sprawdzić jak się

gra na Localu więc poprosiłem go o jedno konto. Po kilku dniach gry okazało się, że mam zmienione pasy

(wiadomo przez kogo). Nie piszę tego z tego względu, że jakoś strasznie mi zależało na tym koncie (niech się

dziecko cieszy), tylko po to aby ostrzec innych przed zawieraniem jakichkolwiek transakcji czy wymian z nim...

Trochę wyobraźni zawsze się przydaje...

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Cierpisz na autyzm???...MPC forum to miejsce dla Ciebie !!!

Opublikowano
Osobiście uważam, że powinien powstać temat w którym wpisywani byliby nieuczciwi użytkownicy forum...

Uwazam ze to dobra mysl bo jestem pewien ze juz niejednej osobie przytrafila sie podobna sytuacja. Taki temat powinien byc przyklejony i wypisani w nim wszyscy pier***leni zlodzieje, tacy jak ten h** Nigel.

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Pepsi cola czy ty się z nim zamieniłeś kontami ? to wtedy jest to kradzież a to że ty mu nic nie dałeś i tylko chciałeś sprawdzić jak się gra to on mógł w każdej chwili zabrać ci to konto z powodu że ty mu nic nie dałeś w zamian.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

On nie dał mi tego konta w celu abym sobie sprobował i mu pozdniej oddał. Nie była to też żadna pożyczka.

Po:

1.Dał mi je dobrowolnie, czyli konto stało się moją własnością...

2.Znajdowała się na nim moja postać (w którą bądź co bądź włożyłem trochę czasu i wysiłku)

3.Mogl napisac mi pw bądź na gg, że potrzebuje tego konta spowrotem , wtedy nie byłoby problemu.

Zachowanie typu: daje komuś coś a później zabieram bez pytania jest poprostu chamskie.

Trochę wyobraźni zawsze się przydaje...

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Cierpisz na autyzm???...MPC forum to miejsce dla Ciebie !!!

Opublikowano
kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera xD

No masz racje ja daje warny ale nie zabieram. Wymiana kont to sprawa osobista i nikt z forum za to nie odpowiada robisz to na swoja odpowiedzialnosc.

card.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...