Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na konkurs.

Tsakui

O konkursie.  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie jest twoje zdanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak sobie pomyślałem, dynie przecież nie są drogim materiałem a halloween coraz bliżej.

Mój pomysł jest następujący:

Zorganizujemy konkurs do którego użytkownicy będą nagrywać filmy z tworzenia swojego dzieła (dyni) wraz z efektem końcowym, a wy droga administracjo (ewentualnie ze mną czy z kim tam chcecie) wybierzecie spośród wszystkich prac trzy najbardziej interesujące projekty nagrodzone przykładowo Goldem, Blue, Championem czy jakimkolwiek talonem.

Co o tym myślicie ?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaje... dwabisty :P pomysł

jestem jak inni na Tak

tylko minus jest taki że przy tym nagrywaniu trzeba by było jakoś zaznaczyć

od kogo on jest żeby nie było plagiatów :P

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Podoba mi się pomysł. Ciekawy, nie trzeba mieć jakiś zdolności artystycznych. Wystarczy trochę kreatywności i humoru.

Tak ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Zaje... dwabisty :P pomysł

jestem jak inni na Tak

tylko minus jest taki że przy tym nagrywaniu trzeba by było jakoś zaznaczyć

od kogo on jest żeby nie było plagiatów :P

Zrób sobie na stół jakąś karteczkę z nickiem czy co tam chcesz. ;)

Na tak. Pochwale sie moją kamerą :D

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Pytanie:Ten konkurs kiedy mniej więcej się odbędzie bo nie wiem czy będę w Polsce mam cały czas wyjazdy.

Opublikowano

Pytanie:Ten konkurs kiedy mniej więcej się odbędzie bo nie wiem czy będę w Polsce mam cały czas wyjazdy.

No raczej prace będą się zgłaszać w dniu halloweenu(po) lub dzień po święcie, chyba nie nagrasz sobie w grudniu halloween.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

No raczej prace będą się zgłaszać w dniu halloweenu(po) lub dzień po święcie, chyba nie nagrasz sobie w grudniu halloween.

No w sumie tak, ale w Grudniu tez nagram jak będzie mi się nudzi dobra beka musi być ;D

Thx Like jutro dziś już limit wykorzystałem .. -,-

Opublikowano

Jestem oczywiście na TAK. Pasuje to do klimatu forum :) Nawet moglibyście za to nową plakietkę dać. Hallowen coś tam :D Ale wszystko małymi kroczkami ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

a co do tego co wy na to aby dodać coś na forum jakieś dynie czy coś na taki okres nie chodzi mi o zmianę wyglądu tylko dodanie paru takich dyniek .?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...