Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]GamePlay serwera Sunwell.pl By Deraxium [HD]

Deraxium

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pod względem popularności i contentu, serwer nie ma póki co sobie równych.

Ale pod względem fixów. Nadal są questy które leżą i robią pod siebie, a ja nie mam czasu by grać narazie.

Niech poprawią sprawę z questami, to z radością zawitam ponownie tu, bo w North to jest po prostu lipa grać. Gram na Feronisie. ^^

Opublikowano
Niech poprawią sprawę z questami, to z radością zawitam ponownie tu, bo w North to jest po prostu lipa grać. Gram na Feronisie. ^^

Loremastera wbijesz, czyli działa dużo questów. Może nie wiesz gdzie je robić?

Opublikowano

@ up chodzi ci jak wchodził na sunwell wotlk czy kiedy? Bo teraz 130/130 q da sie zrobic,wiec wszystkie dzialaja po za 1 w jaskini z banerem jak dobrze pamietam.

Opublikowano

Można wiedzieć jak wygląda obecna sytuacja :

Z ilością graczy.

Z misjami.

Wersja gry.

Eventy.

Vote na stronie.

Administracja.

Opublikowano

Można wiedzieć jak wygląda obecna sytuacja :

Z ilością graczy.

Z misjami.

Wersja gry.

Eventy.

Vote na stronie.

Administracja.

Online w godzinach szczytu 3k,wczoraj zwiększyli limit do 3,5 w ramach testowania wydajnosci

Q dziala duzo,wystarczajaco żeby wbic loremastera.

wresja 3.3.5a

eventu sa od czasu do czasu organizowane przez gm,Jesli chodzi o wow-owskie eventy to wszystkie działaja

vote to premium punkty przeczytaj sobie na strone co i jak http://sunwell.pl/index.php?id=premium

Admini jak admini jedni bardziej lubiani drudzy mniej to samo z Gm-ami .

Opublikowano

Czyli nie działa jeden quest, a mówisz że co drugi quest nie działa. Może nie potrafisz ich wykonywać? Skoro ludzie wbili achevmenty w north za wykonanie xx questów, to znaczy że działa dużo zadań.

Opublikowano

Na każdym serwerze są ludzie i taborety.Jest opcja leave pl i raidujesz z gildia.

Problem w tym, że jak widzę reklamy gildii które zapraszają do siebie od 4K GS, to trochę się przykro robi, bo ja nie będę miał okazji się ubrać poniekąd. ;_; A ludzie nawet robią farmy PoSa czy TOTC specjalnie na normie, by emblemy pofarmić, ale to trzeba mieć ekipę też, a ja na Sunwellu za wielu osób nie znam. No może tylko z gildii Veljuskan, bo grałem z nimi n ToDzie, ale nie byłem u nich.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sunwell ma dwa realmy : Feronis- raty blizzlike czyli 1x (ponad 2k osób stałe) i stormrage, czyli to co pokazuje ten film (300 osób +/-), raty dobrze przedstawione a na start otrzymujesz heirloomy;)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Sunwell ma dwa realmy : Feronis- raty blizzlike czyli 1x (ponad 2k osób stałe) i stormrage, czyli to co pokazuje ten film (300 osób +/-), raty dobrze przedstawione a na start otrzymujesz heirloomy;)

Poprawka wieczorami jest min. 3k a max jest 3,5 k raz byłem 600 w kolejce ;)

1377430129-U769346.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Limit na Fero to 3750 online.Jakiś czas temu,wkoncu otworzyli resztę bosow ICC ,procz LK i Gunshipa. Lepszego priv na Wotlk w Polsce nawet na swiecie :) nie znajdziecie.A no i w koncu ogarneli kanal PL i juz nie ma syfu ,sa oddzielne kanaly itp

Wbijać smiało!!!

Opublikowano

A znajdzie się jakaś porządna gildia PvE na Feronisie? Rozważam powrót bo mam na Sunwellu zamrożonego 73 Maga. :)

Opublikowano

Duzo gildi jest PvE.W ally Public Enemy,Zakon Światła,Gwardia Przymierza.GTW, The Seekers,Chaos Theory i wiele wiecej ,ktore maja pzyzwoity progress.W hordzie takze duzo gildii np; Extreme Aggression,Vigilianse.W hordzie moze jest wiecejgildi z lepszym progesem ale nie orjetuje sie jak tam wyglada sytuacja,bo gram po drugiej stronie barykady:)

Opublikowano

Myślałem nad tym, by zacząć na nowo w ally, ale problem w tym. Że ciężko będzie mi znaleźć gildie która by pomogła się ubrać. Ciężki wybór prawdę mówiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...