Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy Bocik na Palladium ?

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ile kasiury ?? A i jest jeszcze jakiś Bot oprócz boxybota .. kiedys był fajny UDO-BOT bił alienki i zbierał skrzynki jest jeszcze cos takiego ??

100zł (na zawsze) u polaków, nie ma innego niż boxy, i udobot to było gówno a nie fajny bot.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Słyszałem na pewnym niemiecko-angielskim forum o skrypcie pod wp do zbierania palladium, ale nie wiem czy to działa:)

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

100zł (na zawsze) u polaków, nie ma innego niż boxy, i udobot to było gówno a nie fajny bot.

UDOBot to była jedna z najlepszych rzeczy jakie przytrafiły się użytkownikom botów.

Opublikowano

Słyszałem na pewnym niemiecko-angielskim forum o skrypcie pod wp do zbierania palladium, ale nie wiem czy to działa:)

Pozdrawiam

WP już nie działają pod DO i to już hohoho czasu.

UDOBot to była jedna z najlepszych rzeczy jakie przytrafiły się użytkownikom botów.

Chodzi mi o to, że dzieci bociły ile wlezie a takie osoby jak ja które zarabiają i pakują siano w licke mają mniejsze zarobki (uridium).

sygnacu.jpg

Opublikowano

PBDO-Bot 1h dziennie, lub triale.

WP już nie działają pod DO i to już hohoho czasu.

WP działa, skryptów pod nowe pakiety nie było, ten działać powinien normalnie :)

Pozdrawiam

Działało jak wypuścili, bo sprawdzałem, teraz pewnie też, bo koleś aktualizuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...