Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 55 skile G

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam bodyego na s2 feniks 55lv aura berek G wir m9. Eq takie sobie bo go kupilrm za yangi. Rib 9, smierta 7 i reszte musze kupic. Mowcie co, na eq na razie 500kk moze bedzie wiecej. I co potem z nim robic? Zostac 55 i dropic czy dobic 61/65 i dopiero.

Opublikowano

jol najlepiej dobij75 zaloz jakiegos koksiarskiego bojowego/trute i spiprzaj do groty;-) tyle ode mnie. tam sie zarabia najlepiej .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

wy chyba powaleni jestescie, on nie ma EQ jak ma expić ?? haha dobiliście mnei amatorzy ...

Drop, drop i jeszcze raz drop... Polecam Ci (narazie) dropić na metkach 45, dropić ks klątw, ew. zęby orka, jednocześnie expić buffa...

Potem jak ogarniesz eq lecisz na sohan, trydny loch :>

Odrazu ci mówie, musisz bardzo czegos chcec zeby rozwinac postac, a jesli jest to body ...

Pozdrawiam

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

wy chyba powaleni jestescie, on nie ma EQ jak ma expić ?? haha dobiliście mnei amatorzy ...

Drop, drop i jeszcze raz drop... Polecam Ci (narazie) dropić na metkach 45, dropić ks klątw, ew. zęby orka, jednocześnie expić buffa...

Potem jak ogarniesz eq lecisz na sohan, trydny loch :>

Odrazu ci mówie, musisz bardzo czegos chcec zeby rozwinac postac, a jesli jest to body ...

Pozdrawiam

Znalazł się znawca...

Co do tematu to polecam zrobić dropka 35 z bojem i jazda do m2 na metki.

Opublikowano

Wszyscy nie na temat piszą ...

a co do tematu to radził bym kupić żelka +9 ebo +7,8,9 buty naszyjnik bransoleta 1k hp może starczy.

Jak posiadasz m2boba premke to zrób 2x konta lvl 30 i na metki w m2 ja dziennie daje rade z 100kk na tym zarobić (na s21-s25 dla bezpieczeństwa nie powiem)

@UP

Jedyny normalny.

Antaris to shit

Opublikowano

gowno mi pomogliscie. Po chuj mi 75? na tym lvl skile G straca swoh urok... co do eq to mam zamiaemr kupic kupon i sprzedac ale co pierw kupic?

Opublikowano

Wszyscy nie na temat piszą ...

a co do tematu to radził bym kupić żelka +9 ebo +7,8,9 buty naszyjnik bransoleta 1k hp może starczy.

Jak posiadasz m2boba premke to zrób 2x konta lvl 30 i na metki w m2 ja dziennie daje rade z 100kk na tym zarobić (na s21-s25 dla bezpieczeństwa nie powiem)To w sygnie wywal, że grasz na 23 hahahhaha : ))

@UP

Jedyny normalny.

Eq z hp + buff . okrągła +6/7 i metki sohan i różnorodnie, potem załatw lepszego riba / fms wbij 61 + tarcza +9 i jazda metki 65/70

Opublikowano

na start kup podstawowe eq czli jakas smiertelka +9 ( wbijaj 20 lvl'e i mixuj na hp ) jakiegos ribka +9 sr tez mozesz pozmieniac, zelak ebo srebrna wisior,buty z 1k pz w miedzy czasie rob buffa i drop na sochan albo w trudnym lochu na lordzie, jak juz sie zarobisz to wymontuj na pro eq do pvp do 55 lvl'a i kos ludzi z 30 lvlem wiekszym od ciebie :D

Pozdro Piona !

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

czemu niby taki zarobek dobry w grocie? truty skrzydelka malo co schodza,malze nie chodza jakos tak drogo,pytam bo gralem na US a tam nie dropily truty i skrzydelka w grocie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...