Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 i Windows 8

Kosiarz1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem jak sie domyslacie sie po tematacie zwiazany jest z metinem i najnowszym windowsem ktory jeszcze nie wyszedl.

To tak : odpalalam metina wszystko pieknie ladnie ale nie moge wybrac sererwa ani ch i nie dzialaja przyciski i dodatkowo po okolo 2 min wywala mi na klate hackshield a komp czysty bez hackow itd i prosze was nie piszcie mi tu zeby przeinstalowac metina probowalem 2 raz nie ma sensu robic tego wiecej razy i uruchamiam metka z zgodnoscia windows xp service pack 3 bo na nim najlepiej dziala metin i jak cos to chodzi o pl jesli to ma znaczenie.Aha i jeszcze jedno bo pewnie znajdzie sie taki co napisze ze nie ma mozliwosci na tym systemie obecnie wlaczyc metka to ja tobie mowie ze nie ma rzeczy niemozliwych.

Opublikowano

wylacz antyvirusa.

najpierw musze go miec komp czysty ; d tylko sterowniki.Jeszcze jakies blyskotliwe odpowiedzi typu wylacz antywirus lub zrestartuj kompa? : D

Opublikowano

Który jeszcze nie wyszedł, masz gównianą wersje Beta. Debilizm ściągać najnowszy system, żeby potem się z nim pierdolić. Wątpie czy komukolwiek odpali na windowsie 8. A pewnie masz jakiegoś gównianego kompa i wsadziłeś w niego windows'a 8. Zmieniaj na xp i będzie wszystko git

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP wyczerpał wszystkie opcje, oprócz tego żebyś nie bawił się w W. 8, który jeszcze nie wyszedł. Nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie ;)

Chyba do zamknięcia;p

Opublikowano

najpierw musze go miec komp czysty ; d tylko sterowniki.Jeszcze jakies blyskotliwe odpowiedzi typu wylacz antywirus lub zrestartuj kompa? : D

zrestartuj kompa :D

wywal ta winde i wgraj xp ewentualnie jak masz w miare dobry sprzet to 7 i bedzie git :D

Piona!

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Który jeszcze nie wyszedł, masz gównianą wersje Beta. Debilizm ściągać najnowszy system, żeby potem się z nim pierdolić. Wątpie czy komukolwiek odpali na windowsie 8. A pewnie masz jakiegoś gównianego kompa i wsadziłeś w niego windows'a 8. Zmieniaj na xp i będzie wszystko git

Tak przy okazji jest to finalna wersja windowsa bo nie wiem czy wiecie juz kilka tygodni temu wyszla pelna wersja i wyciekla do neta :) i po co mi xp ? jak on widzi ram chyba tylko do 4 gb i nie obsluguje tych nowszych proc. w pelnej ich okazalosci : )
Opublikowano

Za to windows 7 obsługuje je w pełnej okazałości. Windows 8 który wyciekł do neta. Wyobrażasz sobie jak mnóstwo błędów , bugów itd. mają pierwsze wersje Windowsów?

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

O ile się orientuję bo sam mam bete na laptopie to musisz go zaktualizować on sam znajdzie aktualizacje jakich brakuje nic innego nie możesz zrobić. Nie słuchaj debili bo szkoda czasu nie zmieniaj na xp bo się zwyczajnie nie opłaca jak nie chcesz czekać i się bawić to ściągnij wersje beta najnowszą bo mi działa metin lux a beta do stycznia to ile jeszcze czasu :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

zobacz kompatybilnosc d11 i d9 bo czytalem ze betowskie osemki maja cos posrane z directem sory za pisownie ale pisze z tel ;)

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Dzieki ludzie za normalne odpowiedzi a nie zeby zamienic na xp bo po co.Xp to juz antyk nie ma na niego juz driver'ow pod nowszy sprzet i 8 jest juz gotowa juz we wrzesniu byla skonczona tylko ze microsoft chce ja bodajze w styczniu dac do sprzedazy bo teraz to wiadomo reklamy i te inne duperele :) i jak cos was jeszcze olsni to pisac ;d

Opublikowano

Nowy Windows nie jest w pelni sprawny, polecam ci przerzuc się na inny.

Niby tak ale gry typu lol,RoM allods itd dzialaja normalnie i chce wiedziec po prostu ktore sterowniki potrzebuje metin do sprawnego dziala i tyle ;f
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

jaka masz wersje systemu 32 bity czy 64 ?? Bo moj kuzyn na 32 bitach ma to samo a ja mam 64 bity i pięknie plynie chodzi wszystko chodzi mi o windowsa 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...